Netspeed kullanıyorum müşteri hizmetleri çok iyi dün sorunumu çözmek için 27dk hatta konuştu. Ve çözdü.Sizce? İnternet altyapı sorgulama linklerini atarsanız iyi olur. Test edeceğim ve sonunda geçeceğim.
forum.donanimarsivi.com
NOT :milleti de kullandım 3 sene önce. Her sabah kalkıp sövüyordum.Netspeed kullanıyorum müşteri hizmetleri çok iyi dün sorunumu çözmek için 27dk hatta konuştu. Ve çözdü.
Kötü mü?NOT :milleti de kullandım 3 sene önce. Her sabah kalkıp sövüyordum.
Kararsız kaldım ikisinden birinde hocam. O yüzden konu açtım.Millenicom kullanıyorum. Şiddetle öneriyorum.
Öneri - Rehber - Millenicom Nasıldır? Alınır Mı? Hızı Nasıl? Müşteri Temsilcisi Nasıl?
Yaklaşık 2 ay önce uzun araştırmalar sonucu Millenicom'u tercih etmek istedim. Numaralarını aradıktan sonra bana gün içerisinde geri döneceklerini söylediler. Başka bir numaradan ortalama 1 saat sonrasında beni aradılar. Görüştüğüm kişi çok saygılıydı ve sorduğum soruları hiç sıkılmadan...forum.donanimarsivi.com
millenenicom kullanıyom 1 senedir son 2 aydır internet kesiliyo ve yavaşladı teknik servis göndermediler. vdsl di 50 mbps türknet aradım fiber kablo bağlanacak 100mbpsNOT :milleti de kullandım 3 sene önce. Her sabah kalkıp sövüyordum.
Netspeed geçeyim o zaman. Ama furkan hocamın konusu da gözden kaçmıyor. Bu konu uzayacak gibi.millenenicom kullanıyom 1 senedir son 2 aydır internet kesiliyo ve yavaşladı teknik servis göndermediler. vdsl di 50 mbps türknet aradım fiber kablo bağlanacak 100mbps
Netspeed her türlüNetspeed geçeyim o zaman. Ama furkan hocamın konusu da gözden kaçmıyor. Bu konu uzayacak gibi.
100 mbps paketimi hocam?bende netspeed kullanıyorum memnunum 93mbps pingimi valo ve lolde denedim 9 16 aras
ıı
Netspeed'i daha önce kullanmadım ancak detaylı detaylı araştırdığımda Millenicom'un daha iyi olduğu kanısına vardım. Müşteri hizmetleri iyi. İnternet hızı iyi. Kopma vesaire de olmadı. Bir sorun olduğunda da birkaç saat içinde çözümünü de sağlıyorlar. 12 ay ücretsiz kullanabilme şansın da var üstelik. Daha ne olsun.@Furkan Karagülle hocam siz ne düşünüyorsunuz? Tarafsız olarak bakın lütfen. Netspeed değer mi?