millenicom vs superonline

şahin doğan

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
12,359
arkadaşlar merhaba geçen cumartesi de bir konu açtım fakat son kez bu konuyu açıyorum
millenicom a geçmeyi düşünüyorum fakat babamı zar zor ikna ettim millenicom da internet kopması vs yaşarmıyım eğer kopukluk vs olursa büyük ihtimalle babam bana daha fazla güvenmez :D
yoksa turkcell de kalmalımıyım

arkadaşlar merhaba geçen cumartesi de bir konu açtım fakat son kez bu konuyu açıyorum
millenicom a geçmeyi düşünüyorum fakat babamı zar zor ikna ettim millenicom da internet kopması vs yaşarmıyım eğer kopukluk vs olursa büyük ihtimalle babam bana daha fazla güvenmez :D
Bulunduğun lokasyonda TürkNet YAPA altyapısı varsa geçmenizi tavsiye ederim. Fakat ikisi arasında seçim yapmam gerekiyor diyorsanız Millenicom kullanabilirsiniz. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Oldu ki zaten taahhüt bulunmuyor nakil veya iptal işlemi yapabilirsin.

Turkcell'de altyapın yoksa kalma.
Millenicom iyidir. Taahhüt de yok. İsterseniz iptal edersiniz.

İnternet kopması bir tek millenicom da olmaz. Her operatörde bu risk vardır

İnternet kopması bir tek millenicom da olmaz. Her operatörde bu risk vardır
neden millenicom da risk yok birde millenicom kendi alt yapısınımı kulanıyor yoksa farklı operatörlerininkimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turkcell'de altyapın yoksa kalma.
Millenicom iyidir. Taahhüt de yok. İsterseniz iptal edersiniz.
turkcell alt yapım varmı yokmu bilmiyorum ama son 3 aydır baya net hızı düşüklüğü yaşıyorum

neden millenicom da risk yok birde millenicom kendi alt yapısınımı kulanıyor yoksa farklı operatörlerininkimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

turkcell alt yapım varmı yokmu bilmiyorum ama son 3 aydır baya net hızı düşüklüğü yaşıyorum
Sorgulayıp atar mısınız ?

Eğer Superonline Fiber varsa Superonline Kötü Günün Karı olur senin için.
Ama bölgende millenicom'un sunucuları iyiyse ona da geçebilirsin tabi.

Eğer Superonline Fiber varsa Superonline Kötü Günün Karı olur senin için.
Ama bölgende millenicom'un sunucuları iyiyse ona da geçebilirsin tabi.
super online da kalırsam 25 mbps alıcam 95 tl ye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,577
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri