Neler Yeni

Millenicom: Yerse yer, yemezse devam!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Millenicom'dan çıktım. Fatura çıktı. O da ne 294.25 lira.

1672843887966.png

Normalde iki haneli düşük bir tutar bekliyorduk. 3 ay kullandık Millenicom'u. İki ay bedavamız vardı. 3. ay ise önceki operatörün cayma bedelini düşürmeleri gerekiyordu. Yani biz şöyle 40 50 lira bekliyorduk.
WhatsApp'tan yazdım. Fatura hatalı çıkmış ve iptali sağlanacakmış. Burada eyvallah sorun çıkartmadan iptali sağlayacaklarını belirttiler.
Amma ve lakin ben bunun kasıtlı olduğunu düşünüyorum. Müşteri öderse öder "bu ne gardaş" derse iptal ederiz mevzu olur biter.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş

Alıntıyı görüntüle

Normalde iki haneli düşük bir tutar bekliyorduk. 3 ay kullandık Millenicom'u. İki ay bedavamız vardı. 3. ay ise önceki operatörün cayma bedelini düşürmeleri gerekiyordu. Yani biz şöyle 40 50 lira bekliyorduk.
WhatsApp'tan yazdım. Fatura hatalı çıkmış ve iptali sağlanacakmış. Burada eyvallah sorun çıkartmadan iptali sağlayacaklarını belirttiler.
Amma ve lakin ben bunun kasıtlı olduğunu düşünüyorum. Müşteri öderse öder "bu ne gardaş" derse iptal ederiz mevzu olur biter.
Hocam geçişi firma sağlamıyor muydu? yanlış mı biliyorum

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,298
İsim
.

Alıntıyı görüntüle

ama olmaz

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benzer sorunu Netspeed'e yaşayanlar gördüm, Supoeronline ve Turknet'te bizzat yaşadım, Comnet 35 tl'im üzerine yattı, anlayacağınız tek bir firma değil genel olarak hepsi aynı halt.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
100 mbps 8 uploud 2 sene önce gemiştim
Yani şimdi pahalı diyeceğim pahalı değil. Ucuz da değil. Yani ben 125 TL ödüyorum Comnet'e 100 Mbps. Ne zamandır beri 179 ödüyorsun. 1 aya zam gelir ona da 200'ü geçer bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Comnet kullanıyorsunuz hani comnete geçerken ki var olan ücret sandım ben afedersiniz :)
Ha yok. Bu normal hizmet faturası. Önceki ayın.

OrkunJJ

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle

Millenicom pişmanlıktır. Bir gece habersiz zam yaptılar faturam da ertesi gün gelecekti. Ertesi gün bir baktım 150TL fatura 100TL olması gerekirken. Hemen GıbırNet e başvurumu yaptım 3 gün içinde geçiş sağladılar. 5 6 ay oldu sıkıntısız devam. Öneririm f/p. 100MBps VDSL pakete 110TL ödüyorum.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,753
İsim
Taha yücel
Yani şimdi pahalı diyeceğim pahalı değil. Ucuz da değil. Yani ben 125 TL ödüyorum Comnet'e 100 Mbps. Ne zamandır beri 179 ödüyorsun. 1 aya zam gelir ona da 200'ü geçer bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha yok. Bu normal hizmet faturası. Önceki ayın.
knk 4-5 aydır 179 ödüyorum bunda önce 139 tl felandı

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,298
İsim
.
Millenicom pişmanlıktır. Bir gece habersiz zam yaptılar faturam da ertesi gün gelecekti. Ertesi gün bir baktım 150TL fatura 100TL olması gerekirken. Hemen GıbırNet e başvurumu yaptım 3 gün içinde geçiş sağladılar. 5 6 ay oldu sıkıntısız devam. Öneririm f/p. 100MBps VDSL pakete 110TL ödüyorum.
İyi hoş 100 ün kaçını alıyorsun eve net kaç mb geliyor

Top Bottom