Bilgim yok hocamkendisine sormak lazım bundan önceki account u niye ban yemiş diye biri daha vardi forumda habire comnet te comnet diyordu sonra milletten laflari yiyince üflediler forumdan yada kendi bıraktı emin değilim
Hocam fanboyluk değil ama merak ettim yani. Tüm konuların altında aynı yazı. Discord sunucusu vb hizmet. Müşteri temsilcisi gibi cevap vermeler. Şahsen ben bedavaya yapmazdım (Parayla da yapiyor olabilirsiniz benim icin bir onemi yok. Sadece merak ettim ve işinde de başarılı oldukları sürece zaten tercih edilir bir firma)Forum konularıma bak fixnet'e geçilir mi?
Sonra doğru iss nasıl tercih edilir gine şefaf olarak yaptım herhangi bir fanboyluk denilcek olay yok.
Millenicom,türktelekom abonelik ile konularımda mevcut. Yani halla milleni ve tt abonesiyim. Birde fixnet önermekte özgürlüğüm var sonuçta herkes istediğini önerebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burdada fixnet önermedim
Sozleşmeli firmaları belirtip sozleşmeli firma önerdim. Yani ben sürekli fix önermiyorum kısa öz.
YouTube kanalımda bile fix ile alakalı bir paylaşımım dahi yok. Milleni,tt mevcut.
Netspeedde altyapıyı sorgulayın bi. Aynı altyapıyı kullanıyorlar.Hocam gerçekten anlayamadım her konu altında bir çıkarınız olmadan fixneti övüyorsunuz. Acaba bunun nedeni nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Comnette altyapı sorguladığım zaman şuan sizin bölgede hizmet veremiyoruz tarzı hata alıyorum hocam. Acaba temsilciye bağlansam yardımcı olur mu
Alıntıyı görüntüle
Netspeed kullanıyorum aktif şuan bi sıkıntı yok. Altyapı sorgu yaptığımda da çıkıyor paketler. Ama altyapım çok iyi değil 23mb/s falan alabiliyorum max (35lik paket kullanmama rağmen )Netspeedde altyapıyı sorgulayın bi. Aynı altyapıyı kullanıyorlar.
Ben de netspeedden geçiş yaptım. Çok zamlanmıştı, geçiş yapalı 2 hafta oluyor hemen hemen. Bi comneti ara görüş istersen adresinle alakalı. Netspeed veriyorsa, comnette aynı altyapıyı kullandığından verecektirNetspeed kullanıyorum aktif şuan bi sıkıntı yok. Altyapı sorgu yaptığımda da çıkıyor paketler. Ama altyapım çok iyi değil 23mb/s falan alabiliyorum max (35lik paket kullanmama rağmen )