Millenicom'a geçilir mi?

Yok çıkamıyorsun adını da süs diye Taahhütsüz koymuşlar! Benim bildiğim ilk 1 ay zorunlu sonrasında çıkabiliyorsun. Belki yanlış biliyorumdur direk çıkabiliyorsundur.
Çıkabilirsin rahatça başka operatöre mi geçmek istiyorsun geçmek istediğin operatöre de ki benim .... şirketinde aboneliğim var bunun iptalini de siz yapın bu kadar basit :)
(Bu çıkmayın kalın diye tutturan operatörler için mantıklı)

Ve milleniye geçilir

Çıkabilirsin rahatça başka operatöre mi geçmek istiyorsun geçmek istediğin operatöre de ki benim .... Da aboneligim var bunun iptalini de siz yapın bu kadar basit :)

Ve milleniye geçilir
Hocam ! koydum eğer yanlış anladıysanız çünkü ben yazdığınızı anlamadım ,:D

Çıkabilirsin rahatça başka operatöre mi geçmek istiyorsun geçmek istediğin operatöre de ki benim .... şirketinde aboneliğim var bunun iptalini de siz yapın bu kadar basit :)

Ve milleniye geçilir
tamam bişey daha sormak istiyorum kaç günde bağlandı hala memnunmusun

Taahhüt 2 yıl ise cayma bedeli ödemeden çıkarsınız. Ama ilk 444 1 444'ü arayın ücret çıkaracaklardır o ücreti çıkardıktan sonra BTK'ya şikayet edin. Eğer 2 yıl değil ise beklemekten başka çareniz yok veya parayla iptal etmek.
dostum bir aydır kafayı yiyorum. 24 ay sözleşmeli tt abonesiyim.10 ay kaldı 850tl cayma bedeli çıkarıyorlar bugün itibari ile. Pazartesi iptal etmeyi düşünüyorum. Btk direk arayım mı önce ? hangi yolu izlersem kesin ve hızlı biter bu olay. Kurtulmak istiyorum şu lanet'ten.

Ve milleniye geçilir
ve bende modem var tt den aldım üzerinde tt yazıyor sorun olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hala sorunsuz gidiyor memnunum

Evraklar ulaştıktan sonra toplam 4 5 gün sürmüştü ama hiç internetsiz kalmadım ben bu sürede.
tamam bişey daha sormak istiyorum kaç günde bağlandı hala memnunmusun

dostum bir aydır kafayı yiyorum. 24 ay sözleşmeli tt abonesiyim.10 ay kaldı 850tl cayma bedeli çıkarıyorlar bugün itibari ile. Pazartesi iptal etmeyi düşünüyorum. Btk direk arayım mı önce ? hangi yolu izlersem kesin ve hızlı biter bu olay. Kurtulmak istiyorum şu lanet'ten.
Direk arayamazsın. İlk önce mesaj atacaksın sitesine gir E-Devlet'ten giriş yapacaksın orada sonra oraya dilekçe gibi yazacaksın. Ben alt yapı yok diye yazdım iptal hakkı doğdu. Çözüm masası iptal edemezsiniz dedi. Biz de yazdık BTK'ya.

Sorun olmaz modem dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de türk Telekom VDSL modemi ile kullanıyorum
Knk bisey daha sorcam simdi biz tahut bitince bu ay bitiyor direk cikalimmi tt den ama milleni gelene kadar internetsiz kalirmiyiz

milleniye geçilirmi şuan tt deyim 35 mbps 3 uploada 100 TL ödüyorum
Alıntıyı görüntüle
110 tllik pakete geçmeyi düşünüyorm
altyapımızda fiber var kaç mbps gelir bana internet ve milleni iyi mi geçlilirmi
nasıl bağlıyorlar interneti
Benim altyapı 51 MBPS o yüzden 35/6 paket alacağım memnun olursam bir rehber yaparım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,810
Üyeler
186,794
Son üye
biskuvi
Geri