Millenicom'da kesinti

Bugün öğlen saatlerinde sanırım bi kesinti oldu bilgisi olan var mı
bende aynı sorunu yaşıyorum yazınca altyapı sorunu var diyor bölgenizde yalan alt komşum tt sıkıntısız kullanıyor küfür etcem en son bi kaç gündür oluyor bu yavaşlama bugün daha fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hala devam ediyor

hala devam ediyor

bende aynı sorunu yaşıyorum yazınca altyapı sorunu var diyor bölgenizde yalan alt komşum tt sıkıntısız kullanıyor küfür etcem en son bi kaç gündür oluyor bu yavaşlama bugün daha fazla

hala devam ediyor

hala devam ediyor
Evet hâlâ devam ediyor ilginç bi sıkıntı hız testi bile açılmıyor ama 1080p yayın izleniyor

Modemi resetleyip tekrar denediniz mi

facebook gruplarında da dönüyor muhabbet
bu gün de millenicomlulara vurdu piyango demekki

Benim kablonet var bendede gitti internet niye oldu bu

Sorun Türk Telekom'dan kaynaklanıyor olabilir. Çok kaliteli hizmetleri var o yüzden böyle şeyler olabilir.

Evet hâlâ devam ediyor ilginç bi sıkıntı hız testi bile açılmıyor ama 1080p yayın izleniyor
tam olarak aynı ya youtube da video izliyorum ama bu forum veya hız testi gibi yerlere girmiyor bile gidip geliyor arada oyunlarada girmiyor

Modemi resetleyip tekrar denediniz mi
bilmem kaç kez sorarsak alt yapı çalışması diyor ama yalan altımda TT kullanan var sıkıntısız

tam olarak aynı ya youtube da video izliyorum ama bu forum veya hız testi gibi yerlere girmiyor bile gidip geliyor arada oyunlarada girmiyor

bilmem kaç kez sorarsak alt yapı çalışması diyor ama yalan altımda TT kullanan var sıkıntısız
Hocam TT geçin

Hocam TT geçin
vodafone kullanıyordum zaten 200 lira ödüyorken 500 600 istemeye kalktı taahhüt bitince 2 aydır millenicomda yım pişman oldum sittin sene kullanmam daha bunu taahhütlüyüm bunda da işte.. rezalet ama 370 ödüyorum TT de çok pahalı

Hayır sadece yeniden başlattım bi şey fark etmedi tabii ama sorunu şöyle özetleyim normal kullanışta sıkıntı yok oyunlara falan giremiyorum ilginç şekilde
hala devam ediyor sorun ulaşılmıyor da adamlara

uygulamada internet arıza kaydı oluştur kısmına bulunduğun bölge de çalışma var diyor sende ne diyor Trabzondayım ben

Son düzenleme:
vodafone kullanıyordum zaten 200 lira ödüyorken 500 600 istemeye kalktı taahhüt bitince 2 aydır millenicomda yım pişman oldum sittin sene kullanmam daha bunu taahhütlüyüm bunda da işte.. rezalet ama 370 ödüyorum TT de çok pahalı

hala devam ediyor sorun ulaşılmıyor da adamlara

uygulamada internet arıza kaydı oluştur kısmına bulunduğun bölge de çalışma var diyor sende ne diyor Trabzondayım ben
Hocam 2 aydır kullanıyorum 0 sıkıntı önceden netspeed kullanıyordum kopma ping çıkmasından oyun bile oynayamıyordum 150 fazla veriyorum kafam rahat

Hocam 2 aydır kullanıyorum 0 sıkıntı önceden netspeed kullanıyordum kopma ping çıkmasından oyun bile oynayamıyordum 150 fazla veriyorum kafam rahat
6 ay 350 12 ay 700 kampanları var abi tt de sıkıntı vodafonenette sıfır sorundum 200 lira taahhut bitince 600 filan istemeye kalktı 4 5 yıldır ordaydım kesintisiz zaten mecbur bıraktım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,684
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri