Her iss de ki gibi bolgeden bolgeye degisiklik gosterme ihtimali var. Ben sorunsuz sekilde kullaniyorum.Önceden Netspeed kullanıyordum hocam hiç memnun değildim kendi adıma. Tabi herkes için geçerli değil bu durum memnun olan da çok. Arkadaşım gıbırnet kullanıyor fiyatları gayet uygun. İsmiyle çok dalga geçmiştim de şimdi başıma gelecek gibi duruyor hayırlısı
NetSpeed uzmez. Yurt ici cikisi TT oldugu icin NetSpeed ve turknet ortalama olarak ayni pingi verirler. Ama millenicom superonline cikisi kullandigi icin aralarinda en cok pingi millenicom verir. Yurt disinda ise Netspeed TT cikisi Turknet kendi cikisini ve millenicom superonline cikisini kullaniyor. Atalarindaki en kaliteli cikis TT cikisi oldugundan dolayi NetSpeed en dusuk pingi veriyor yurt disi kaynakli oyun/serverlerde. Ayrica sunuda belirteyim haziran zamı gelmedi daha. Ama netspeed turknetten az zam yapacak diye tahmin ediyorum cunku turknet zam yaptigindan bu yana netspeed fazlasiyla abone kazandi.Hocam netspeed’e baktım şu an yorumdaki arkadaşın önerisi ile iyi gibi görünüyor 100₺ Fiber 100 ve taahhüt yok, isterseniz değerlendirebilirsiniz. Ben de yarın için görüşme ayarladım, bakalım nasip.
Ve abone olurken LRS7H5 kodunu kullanirsaniz ayriyeten 12 ayligina 5'er tl indirim faturaniza yansitabilirsiniz.