Millenicom’dan Türknet’e geçilir mi?

Netspeed müşteri hizmetleri ile görüştüm şimdi, İd*** Gü******** (ismi bana tam söyledi fakat ben burada sansürledim) adına kayıtlı davet kodunuz görünüyor dedi, bu ay zaten yansımaz faturanız kısmi çıkacağı için tam faturalara yansır. Daha aktivasyon sürecinde olduğunuz için görüntüleyemeyebilir dedi hocam bilginiz olsun.
Tamamdir tesekkurler hayirli olsun 🙂

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.
Netspeed müşteri hizmetleri ile görüştüm şimdi, İd*** Gü******** (ismi bana tam söyledi fakat ben burada sansürledim) adına kayıtlı davet kodunuz görünüyor dedi, bu ay zaten yansımaz faturanız kısmi çıkacağı için tam faturalara yansır. Daha aktivasyon sürecinde olduğunuz için görüntüleyemeyebilir dedi hocam bilginiz olsun.
Hocam millenicomdan geçiş sebebin zam mı kesinti yaşıyor muydun

Teşekkürler brom
Hocam millenicomdan geçiş sebebin zam mı kesinti yaşıyor muydun
Zam bro ya yani taahhütsüz kullanıyoruz diye bu kadar da olmaz 90 TL'den 130'a 130'dan 150'e 2 ay içinde yeter da aynı hizmeti 98-5 TL'e aynı altyapıyla veriyorlar yani. Bu arada millenicom arıza kesintisi göndermeden asla bir kez bile internetim gitmedi, 6-7 aydır kullanıyorum. 1 belki 2 defa olmuştur, dışında hiç sıkıntı yaşatmadı bana kaliteli firma ama çok pahalı söylediğim gibi.

Teşekkürler brom

Zam bro ya yani taahhütsüz kullanıyoruz diye bu kadar da olmaz 90 TL'den 130'a 130'dan 150'e 2 ay içinde yeter da aynı hizmeti 98-5 TL'e aynı altyapıyla veriyorlar yani. Bu arada millenicom arıza kesintisi göndermeden asla bir kez bile internetim gitmedi, 6-7 aydır kullanıyorum. 1 belki 2 defa olmuştur, dışında hiç sıkıntı yaşatmadı bana kaliteli firma ama çok pahalı söylediğim gibi.
Ben ara sıra kesinti yaşıyorum altyapı sorunlu dediler ama geçiştirdiler mi ona emin olamadım o yüzden soruyorum

Teşekkürler tekrardan, şu an netspeed kullanıyorum wan bilgilerini de ekledim ağ sistemime, gayet iyi yalnız şöyle bir şey farkettim millenicom 92-93 mbps indirme veriyordu 82.50 üzerine çıkamıyor netspeed altyapım 80mbps vdsl fakat millenicom gerçekten sürekli sabit bir şekilde 92-93mbps veriyordu hatta 95 de diyebilirim. Neyse canları sağolsun kopma ıvır zıvır olmazsa kalıcıyım güzel fiyat, siz de bi kontrol edin isterseniz UY*** UĞ**** adına kayıt gelmiş mi referans üstünden?

Teşekkürler tekrardan, şu an netspeed kullanıyorum wan bilgilerini de ekledim ağ sistemime, gayet iyi yalnız şöyle bir şey farkettim millenicom 92-93 mbps indirme veriyordu 82.50 üzerine çıkamıyor netspeed altyapım 80mbps vdsl fakat millenicom gerçekten sürekli sabit bir şekilde 92-93mbps veriyordu hatta 95 de diyebilirim. Neyse canları sağolsun kopma ıvır zıvır olmazsa kalıcıyım güzel fiyat, siz de bi kontrol edin isterseniz UY*** UĞ**** adına kayıt gelmiş mi referans üstünden?
Hayirli olsun. Evet gozukuyor. 🙂
Testi ethernet kablosu ile yapiyorsunuz degil mi?
Modem arayuzunden dsl bilgilerinizi atin yardimci olayim.
Ayrica vie.valve.net adresine tracert atip ss atarmisin?

Son düzenleme:
  • Beğen
Hayirli olsun. Evet gozukuyor. 🙂
Testi ethernet kablosu ile yapiyorsunuz degil mi?
Modem arayuzunden dsl bilgilerinizi atin yardimci olayim.
Ayrica vie.valve.net adresine tracert atip ss atarmisin?
Tekrardan teşekkür ederim.
Evet ethernet cable ile bağlıyım.
DSL Kısmını bulamadım bunlar var, hangisi olduğunu tarif ederseniz sslerim tabii ki.
1651871840888.png

Bu da tracert ss'i şimdiden teşekkürler.

1651872083312.png

Tekrardan teşekkür ederim.
Evet ethernet cable ile bağlıyım.
DSL Kısmını bulamadım bunlar var, hangisi olduğunu tarif ederseniz sslerim tabii ki.
Alıntıyı görüntüle

Bu da tracert ss'i şimdiden teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle
Tracert testiniz ikamet ettiginiz yeri de dikkate alarak gayet guzel. Normalde dsl bilgileri modem arayuzune girince oto aciliyordu sizin modemde oyle mi bilmiyorum. Durum diye kisim olmasi gerekiyor veya. Eger yoksa modem markasi soylermisiniz.

Tracert testiniz ikamet ettiginiz yeri de dikkate alarak gayet guzel. Normalde dsl bilgileri modem arayuzune girince oto aciliyordu sizin modemde oyle mi bilmiyorum. Durum diye kisim olmasi gerekiyor veya. Eger yoksa modem markasi soylermisiniz.
asus dsl ac-51

Şu an 24 mbps'e 121 TL ödüyorum, alt yapım 80 mbps destekliyor. Eskiden Turknet kullanıyordum ve ping sorunu yaşıyordum. İnternet bir gitti 3-4 günde çözemediler ben de iptal edip TurkTelekoma geçtim onlar da 2 sene tahattüt çaktı.. Netspeed veya Millenicom düşünüyordum bu konunun açılması iyi oldu teşekkürler :D

• Beğen
Hattiniza 88 mbps tanimlanmis yani 92 93 mbps alamazssiniz. Isterseniz 100 mbps paketi aldiginiz icin hiz yukseltme talebi edebilirsiniz. Ancak bunu onermem. Cunku hiz yukselirken SNR degeri duser. SNR dusuncede internette kopmalar yasanir. Suan SNR degeriniz 12 ve bu degerle stabil kullanim saglarsiniz. Ama isterseniz deneyin hat kalitenize bagli olarak stabilite yakalayabilirsiniz. Ayrica bu modemlerde SNR ayari manuel sekilde yapilabiliyordu sanirim. Hattinizdaki max alabileceginiz hiz 116mbps olarak gozukuyor. Tabi bu hizi almak SNRyi sifirlar ve baglanti gelmez. 😀 Bu max hizi dusurmeyi deneyerek SNR arttirabilirsiniz ve 92 93 mbps hizi gorebilirsiniz. Max hizi 95 100 civarina cekmek ise yarar gibi. Eger bu sekilde SNR yi arttirirsaniz 92 93 mbps hizi talep edebilirsiniz. Kopmada yasamazssiniz. Tabi biraz ugras gerektirir bu islem. Su videoda SNR ayarlama var:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,007
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri