Neler Yeni

Millet neden her ticarette cayıyor

siyabent

80+ Silver
Bu milletle hiçbir iş yapılmaz ben bu tiplerden bezdiğim için ufak şeyleri direkt param güvendeye atıyorum sistemi parça parça satıyorum parçalarda sorun olmadığını da videolu şekilde teyit ederek olası dolandırma girişimlerininde önüne geçiyorum kafam rahat o açıdan. Müşteriyle en az nasıl iletişim kurursam o kadar iyi.
Bizim anadan doğma ticaret olduğu için işimiz alışkınım ama 10 15 bin lira için bu kadar başımın ağrıması gerçekten çok sinir bozucu yeri geliyor bir günde kazanıyorum o parayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bendede xbox series x var bi tanede gündelik kullanım için 1050 li lapto var. Sıkıldım artık bi pc yapasım var fakat kimseyle al sat uğraşmak istemiyorum. Elde bu ürünler dururkende elim cebime gitmiyor başka bir yere para harcamaya . Bakalım bişiler yapıcaz. Hayırlısı olsun senin adına da.
Eyvallah saolasın

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yusufcan Koçkaya
kapora istemenin de etkisi vardır istemesen daha iyi

siyabent

80+ Silver
kapora istemenin de etkisi vardır istemesen daha iyi
Adam gelip alıcam dedi müsait değilim at kapora dedim onuda geçtim dosyalarımı yedeklemem 4 saat hocam bi adamın lafıyla 4 saat oturup uğraşayım mı birde o yönden bamın

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yusufcan Koçkaya
Adam gelip alıcam dedi müsait değilim at kapora dedim onuda geçtim dosyalarımı yedeklemem 4 saat hocam bi adamın lafıyla 4 saat oturup uğraşayım mı birde o yönden bamın
evet katılıyorum ama kapora dolandırıcılık ihtimalini çok arttırıyor

siyabent

80+ Silver
evet katılıyorum ama kapora dolandırıcılık ihtimalini çok arttırıyor
Valla onada bir şey diyemem ama dediğim gibi bu adam gelip alcam dedi ben başlasaydım yedeklemeye atsaydım formatı Buda bana devamıydır

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yusufcan Koçkaya
Valla onada bir şey diyemem ama dediğim gibi bu adam gelip alcam dedi ben başlasaydım yedeklemeye atsaydım formatı Buda bana devamıydır
ikinizin de müsait olduğu bir zaman bulup o zamanda buluşmanix lazımdı. ki yedeklemeden kastın kendi dosyaların değil mi ? onu daha önce de veya şuan da yapabilirisn

siyabent

80+ Silver
ikinizin de müsait olduğu bir zaman bulup o zamanda buluşmanix lazımdı. ki yedeklemeden kastın kendi dosyaların değil mi ? onu daha önce de veya şuan da yapabilirisn
Yok hocam sistem satılmazsa kullanıyorum iki üç hafta bırakacağım ilanda ne uğraşacağım kalsın

Yok hocam sistem satılmazsa kullanıyorum iki üç hafta bırakacağım ilanda ne uğraşacağım kalsın
Hadi onlarıda geçtim güncel olarak kullanıyorum 300 400 gb oyun var format atsam adam caysa tekrar yükleyeceğim yani aktif kullandığım için o bile kayıp

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yusufcan Koçkaya
yedekleme olayı olmasa daha kolay satılicak da şuan zor gibi. kolay gelsin hocam

siyabent

80+ Silver
yedekleme olayı olmasa daha kolay satılicak da şuan zor gibi. kolay gelsin hocam
Ne alakası var hocam :D adam sistemi 3 saat geç alacak diye cayacak mı yani 😅

Gelsin otursun çay içerken yedeklerim ben

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yusufcan Koçkaya
Ne alakası var hocam :D adam sistemi 3 saat geç alacak diye cayacak mı yani 😅

Gelsin otursun çay içerken yedeklerim ben
şimdi şöyle karşı taraftan da düşünmen lazım. seni hiç tanımıyor öncelikle, nasıl bir insan olduğunu bilmiyor , niyetini bilmiyor. devir kötü. ürünü alıp gitmek daha makul geliyor

siyabent

80+ Silver
şimdi şöyle karşı taraftan da düşünmen lazım. seni hiç tanımıyor öncelikle, nasıl bir insan olduğunu bilmiyor , niyetini bilmiyor. devir kötü. ürünü alıp gitmek daha makul geliyor
Hocam dediğiniz şeyden anlıyorumki düz mantık düşünüyorsunuz kaporadan dolandırılırım devri kalmadı 1000 km ötedeki adama 500 bin liralık motor satıyoruz sahibindenden arıyor konuşuyoruz atıyor parayı arabayla motoru gönderiyoruz yazar açıklamaya sahibinden 11231111 numaralı ilan ödemesi hadi yiyorsa gönderme o ürünü

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yusufcan Koçkaya
Hocam dediğiniz şeyden anlıyorumki düz mantık düşünüyorsunuz kaporadan dolandırılırım devri kalmadı 1000 km ötedeki adama 500 bin liralık motor satıyoruz sahibindenden arıyor konuşuyoruz atıyor parayı arabayla motoru gönderiyoruz yazar açıklamaya sahibinden 11231111 numaralı ilan ödemesi hadi yiyorsa gönderme o ürünü
ikinci el satışında açıklama yazilabiliyor mu

siyabent

80+ Silver
ikinci el satışında açıklama yazilabiliyor mu
Neden yazılmasın şart mı koyuluyor :D

Veyahut adam parayı atar 10 günlük geri ödemeli borç yazar buluşunca iade eder elden alırsın yani

Veyahut adam parayı atar 10 günlük geri ödemeli borç yazar buluşunca iade eder elden alırsın yani
Şu son yazdığım ultttraaa derecede dolandırılma fobisi olanlar için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,905
Üyeler
168,362
Son üye
MuRtEgA
Top Bottom