Neler Yeni

Millet neden her ticarette cayıyor

siyabent

80+ Silver
Vergiden kaçmak olmaz mı? bilmediğim icin soruyorum
Şahıs şahısa ürün satarken fatura kesmez ben eğer bu üründen 2000liralık KDV kârı etmiş olsam 2000 lıralık KDV çıkacak şekilde fatura kesmezsem vergi kaçırmak olur ama ben 10 milyona kendime su bardağı alsam 15 milyona satsam adam açıklamaya su bardağı ödemesi yazsa yine fatura kesmemi gerektirmez vergi mükellefi olmadığım için

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yusufcan Koçkaya
Şahıs şahısa ürün satarken fatura kesmez ben eğer bu üründen 2000liralık KDV kârı etmiş olsam 2000 lıralık KDV çıkacak şekilde fatura kesmezsem vergi kaçırmak olur ama ben 10 milyona kendime su bardağı alsam 15 milyona satsam adam açıklamaya su bardağı ödemesi yazsa yine fatura kesmemi gerektirmez vergi mükellefi olmadığım için
Anladım. bunu bilmeyen birisi atmak istemez o zaman öyle demek daha doğru olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de ürün alırken açıklamaya ne yapmalıyız dolandırılmamak için

Xarun

80+
Çok kişiye konum atmışlığım oldu,iş o raddeye gelişti ama gelip alan olmadı.Artık tel numaramı da kaldırdım siteden,tel no isteyene vermiyorum,soracağın varsa siteden yaz diyorum.Şuan elimde 10 parçaya yakın ürün var psu-anakart-kasa vs. hepsi boş boş duruyor,malo tiplerle uğraşmamak için ilana koymuyorum.İnsanlar çok ahlaksız olmuş.Sırf pazarlık için çocuğunu meze eden baba gördüm.

Top Bottom