Milli Eğitim Bakanı: "Artık tüm okullarda ücretsiz vereceğiz"

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,386

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ikinci dönem 6 Şubat'ta, Türkiye'de okul öncesi eğitimdeki tüm okullarda ücretsiz olarak yemek verileceğini açıkladı.​

Özer, "Hazırlıklarını yapıyoruz. Allah'tan bir şey olmazsa, 2023 yılının sonuna kadar demiştik kademeli ama beklemeyeceğiz" dedi.​

KAYNAK LİNKİ

Bizim okulda biz mezara girince verirler

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ikinci dönem 6 Şubat'ta, Türkiye'de okul öncesi eğitimdeki tüm okullarda ücretsiz olarak yemek verileceğini açıkladı.​

Özer, "Hazırlıklarını yapıyoruz. Allah'tan bir şey olmazsa, 2023 yılının sonuna kadar demiştik kademeli ama beklemeyeceğiz" dedi.​

KAYNAK LİNKİ
mezun olucam diye bunlar

Küçük çocukları zehirlemeseler bari.

Çocukların ailesinin alım gücü daha yüksek olsa da keşke ücretsiz yemek verilmese... Ailesi çalışmayan veya olmayan çocuklara zaten yardım edilmeli

Okul sütü faciası?
Eski şeyleri geçtim daha geçen gün arkadaşım meyve suyundan zehirlendi. Bize çok sorun değil hallederiz de okul öncesi eğitim için çok tehlikeli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çocukların ailesinin alım gücü daha yüksek olsa da keşke ücretsiz yemek verilmese... Ailesi çalışmayan veya olmayan çocuklara zaten yardım edilmeli
Yemek verilmesini destekliyorum ancak tedbirli ve denetimli olunmalı. Saklama koşulları ve tarihler önemsenmeli. Marketlerde bile sürekli son kullanma tarihi basıyorlar ürünlere. Siz de dikkat edin arkadaşlar alırken. Özellikle mantarlarda çok görüyorum.

KAYNAK LİNKİ
Taşımalı eğitim gören okul öncesi galiba

KAYNAK LİNKİ
umarım böyle bişey olur ama çok geç kalındı gibi

Ohhh ohhh versinler.

Sey yaklasinca olur gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,627
Üyeler
186,082
Son üye