- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Çalan adam dalgasında, attığı st'lere baktın.dTam olarak nasıl?
Çalan adam dalgasında, attığı st'lere baktın.dTam olarak nasıl?
Ben de öyle düşünüyorum, bilgili biri olmalı ki duyurduğu hesaptan kendisi bulunamasınÜlkemizde daha bilgisayar ve programcılığın bile yeterli önemi görmediğini düşünürsek siber güvenliğin ciddiye alınacağını hiç sanmıyorum. Bence amatör birisi bir bakanın hesabını çalamaz.
Keşke yapsaymışben olsam fake haber paylaşırdım x günü tatil vs gibi komik olurdu
Yine de cesaret ister bence.Çalan adam dalgasında, attığı st'lere baktın.d
Çalan kişi basit bir VPN ile çalmamıştır herhaldeBen de öyle düşünüyorum, bilgili biri olmalı ki duyurduğu hesaptan kendisi bulunamasın
Önlem alınmaz ise, 14-18 yaşında biraz bilgili bir genç bile ele geçirebilir. Bu tür güvenlik ihlalleri için üst düzey birine gerek yok. Basit olan ve alınabilecek önlemler varken, yani bir şey söylemek istemiyorum.Ülkemizde daha bilgisayar ve programcılığın bile yeterli önemi görmediğini düşünürsek siber güvenliğin ciddiye alınacağını hiç sanmıyorum. Bence amatör birisi bir bakanın hesabını çalamaz.
O kadar da sakat değildir diye düşünüyorumÇalan kişi basit bir VPN ile çalmamıştır herhalde
Aslında hiç VPN falan açık olmadan direk kendi IP adresi ile girse çok komik olurdu
En basitinden phishing nedir öğretilse aslında...Önlem alınmaz ise, 14-18 yaşında biraz bilgili bir genç bile ele geçirebilir. Bu tür güvenlik ihlalleri için üst düzey birine gerek yok. Basit olan ve alınabilecek önlemler varken, yani bir şey söylemek istemiyorum.
Bende ancak belli mi olurO kadar da sakat değildir diye düşünüyorum
KDJSJSJFNSJSJDNFNDJSJFNFNFHep onlar mı çalacak
Onlarda önlemlerini alsınlarSazan avı ile bakanın instagram hesabını çalanlar yarın ösym ye girip yks sorularını da çalar.
Çalınmıyor mu sanıyorsun ?Sazan avı ile bakanın instagram hesabını çalanlar yarın ösym ye girip yks sorularını da çalar.