Arkadaşlar mimarlık için sizce oyuncu laptopu mu almalıyım yoksa iş laptopumu ? Ayrıca 9k maksimum bütçem var laptop önerilerine ihtiyacım var. @Abdullah Hacıgül
Hocam oyun hiç oynamayacağım sadece mimarlık için gerekli programları kullanacağımoyuncu laptobu alırsanız eğer yine işleriinizi rahatca halledersiniz ryzen 7 4800h veya i7 10750h laptoplara bakabilirsiniz. Lakin okul, kütüphane veya dışarıda bir yerde saatlerce çalışacaksanız kullanım deneyimi güç tasarrufu modunda bile 3.5 saat civarı olacaktır.
Çok oyun oynamayan oynasanız bile sadece cs go valorant gibi basit oyunlar oynayan birisi iseniz bu konuda iş bilgisayarı öneririm onların kullanımı daha uzun olacaktır.
@Techno08
O zaman 11. nesil işlemcili iş bilgisayarlarına bakabilirsiniz.Hocam oyun hiç oynamayacağım sadece mimarlık için gerekli programları kullanacağım
o zaman bence lenovonun iş bilgisayarlarına bakabilrsin lenovo iş bilgisayarı kullanmıştım i7 li 3 yıl boyunca gayet iyi performanslıydıHocam oyun hiç oynamayacağım sadece mimarlık için gerekli programları kullanacağım
Biraz daha çıkabilirsenizArkadaşlar mimarlık için sizce oyuncu laptopu mu almalıyım yoksa iş laptopumu ? Ayrıca 9k maksimum bütçem var laptop önerilerine ihtiyacım var. @Abdullah Hacıgül
Önerin var mı hocam pekiO zaman 11. nesil işlemcili iş bilgisayarlarına bakabilirsiniz.
şunu öneririm https://www.google.com/shopping/pro...&ved=0ahUKEwjc8OOShcnvAhXqoosKHQ3FCJAQ8wII9wQArkadaşlar mimarlık için sizce oyuncu laptopu mu almalıyım yoksa iş laptopumu ? Ayrıca 9k maksimum bütçem var laptop önerilerine ihtiyacım var. @Abdullah Hacıgül
arkadaşın önerisiyle bunu buldum bu nasıl peki sence MSI yeerine alınır mı yoksa kesin MSI mı dersin ?
lenovo da dediğim gibi baya iyi marka ama msi kadar değil yani msi ı 1. sıraya koysak 2.lenovo olur büyük ihtimalLenovo ThinkBook 14 20SL0045TX10 Notebook
Lenovo ThinkBook 14 20SL0045TX10 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
arkadaşın önerisiyle bunu buldum bu nasıl peki sence MSI yeerine alınır mı yoksa kesin MSI mı dersin ?