Neler Yeni

Mimarlık için Radeon seçilemez mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
a b
Kendimi geliştirip icat yapmak ve savunma sanayiye yeni silah geliştirmek istiyorum
Bütçen varsa nvidia al derim. Simülasyon vb. kullanacaksan bende 3050 laptop var 4 senedir bilgisayar mühte işimi görüyor simülasyonda kullandım unityde kullandım android studioda kullandım. Her şey ihtiyacına göre belli olur. Bölümün belli olunca tekrar sor bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Sjsjsjsjjssj
Bütçen varsa nvidia al derim. Simülasyon vb. kullanacaksan bende 3050 laptop var 4 senedir bilgisayar mühte işimi görüyor simülasyonda kullandım unityde kullandım android studioda kullandım. Her şey ihtiyacına göre belli olur. Bölümün belli olunca tekrar sor bence.
Şuan bende 4060 140w i7 12700h var

Nezha

80+ Bronze
Mantıklı seçenek peki tercümanlık veya turzim işletmeciliği olabilir mi ? Gezmeyi seven biriyim
Tercümanlık ölü meslek sadece resmi kurumlarda yapabilirsin yani bi noterliğin yanına dükkan açabilirsin ya da adliyeye yeminli tercüman kaydı yaptırırsın. Özel hayatta gerekmiyor zaten. Turizm işletmeciliği ile alakalı bilgim yok pek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan bende 4060 140w i7 12700h var
eldeki sistem zaten gayet iyiymiş. Rahat 3-4 sene daha götürür bile, ios tabanlı yazılıma yönelmezsen okul bitene kadar değiştirmene gerek kalmaz.

Top Bottom