3-4 k düşünüyorum ama belki yükseltebilirimBütçe?
Modüler şart mı yoksa standart da olur mu3-4 k düşünüyorum ama belki yükseltebilirim
modüler olursa daha iyi olurModüler şart mı yoksa standart da olur mu
Modüler şart mı yoksa standart da olur mu
Bunun yanında hic bir şey o psumodüler olursa daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
şöyle bir psu buldum hakkında bilginiz varmı
bbaktım çoğu kişi önermiyor
Bunun yanında hic bir şey o psu
![]()
MSI MPG A650GF
MSI MPG A650GF detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
bu nasıl pekiBunun yanında hic bir şey o psu
![]()
MSI MPG A650GF
MSI MPG A650GF detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Gigabyte severim ama maalesef her malın kedine göre bir markası var ve gigabyte psu önermem iyi modelleri var ama sorunlular , yani içinde iyi kaliteli mal kullanmış fakat sorunlu gigabyte acayip modellerinden bence benim attığım msi daha iyi![]()
Gigabyte GP-P850GM V2 850 W 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte GP-P850GM V2 850 W 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
bu nasıl peki
gigabyte sağlam markadır ama psu olarak daha önce hiç kullanmadım![]()
Gigabyte GP-P850GM V2 850 W 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte GP-P850GM V2 850 W 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
bu nasıl peki
Gigabyte severim ama maalesef her malın kedine göre bir markası var ve gigabyte psu önermem iyi modelleri var ama sorunlular , yani içinde iyi kaliteli mal kullanmış fakat sorunlu gigabyte acayip modellerinden bence benim attığım msi daha iyi
sizce yarın öbür gün bana problem çıkartırmı örneğin ekran kartı yükselitrsemgigabyte sağlam markadır ama psu olarak daha önce hiç kullanmadım
Modüler olmasada olur derseniz daha kaliteli ve wattage yüksek modeller varsizce yarın öbür gün bana problem çıkartırmı örneğin ekran kartı yükselitrsem
modeli yazabilirmisinizModüler olmasada olur derseniz daha kaliteli ve wattage yüksek modeller var
ileride hangi karta upgrade edeceğinize bağlı hocam yükselteceğiniz kartın tdp minimum önerilen watt değerine bakmanız lazım bende 1650 watt var ileride upgrade yaparım diye kafam rahatsizce yarın öbür gün bana problem çıkartırmı örneğin ekran kartı yükselitrsem