Sergeant Cross
80+ Bronze
12 yaşındayım. İnternetten biraz faydalanarak küçücük bir ev yaptım. Nasıl olmuş?
Güzel olmuş12 yaşındayım. İnternetten biraz faydalanarak küçücük bir ev yaptım. Nasıl olmuş?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çok güzel olmuş çok beğendim ben de oynuyorum bu kadar iyi yapamıyorum.12 yaşındayım. İnternetten biraz faydalanarak küçücük bir ev yaptım. Nasıl olmuş?
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler.Çok güzel olmuş çok beğendim ben de oynuyorum bu kadar iyi yapamıyorum.
2 chunk'ta oynuyorum. Çözünürlük 800*600. Ekran kartım olan GT 540M hiçbir şey yapamıyor. Ayrıca yakında 2. bir ev yapmayı düşünüyorum, belki daha iyisini yaaprım yanına.Kanka güzelde ev çok sade gibi daha estetik hoș evler yapabilirsin Chunklar kaçta acaba?
Artık öyle alıştım ki 30 FPS bile fazla gelmeye başladı.Hocam estetik çok hoşş eğlencesine sw açmayı özelttin be o derece
Çok iyi biliyorum 30fps csgo oynuyordum arkadaşlarımla ama onun keyfini asla şu an alamamArtık öyle alıştım ki 30 FPS bile fazla gelmeye başladı.
Çok güzel olmuş geleceğin mimarı12 yaşındayım. İnternetten biraz faydalanarak küçücük bir ev yaptım. Nasıl olmuş?
Alıntıyı görüntüle