Deveci Armudu
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Minecraft'ta 1.21.6 ve 1.21.7 sürümleri çıktı ve o sürümlere geçiş yapmak istedim. Yeni sürüm 1.21.7'yi Fabric ile birlikte kurdum, oyuna girdim; bir baktım, sesler aşırı tuhaf. Aynı şekilde 1.21.6 sürümü de öyle. Sesler çok derinden ve aşırı boğuk geliyor, sanki 2010 model bir kulaklık kullanılıyor gibi. Acaba kulaklığımda ya da sistemimde mi bir problem var diye 1.21.5, 1.21.4 ve 1.16.5 sürümlerini açtım ama öyle bir ses problemi ile karşılaşmadım. Yeni sürümün günlüklerine, yani yeni olarak neler getirildiğine baktım; seslerle ilgili bir değişiklik yapılmadığını gördüm. Ses ayarlarından ekolayzır ve diğer bileşenlere baktım, hepsi Windows 11 varsayılanında. Problem neden oluyor diye ChatGPT'ye bile sordum ama adamakıllı bir cevap veremedi. Aynı sorunu yaşayan var mı, varsa düzeltebildi mi ya da çözümünü bilen var mı? Acaba yeni güncelleme günlüklerine düzgün bakamadım da ses değişikliği ile ilgili bir şey mi var? Bir de oyunun müziği — yani çalan müzik — normal, herhangi bir problem yok, gayet güzel geliyor. Ama mesela bir blok kırınca, yürüyünce, zombi, inek, koyun gibi moblar ses çıkartınca, suya girince, TNT patlatınca bu sıkıntı gözle görülür bir şekilde anlaşılıyor.