Premium olayı kalktı diye biliyorum normal minrcrafti satin alinca her servera giriliyorSelamün aleyküm ben Minecraft.net den Minecraft alsam otomatik olarak premium geliyormu yoksa ekstra almam mı lazım yoksa premium mu almam lazım premium lu sunuculara gircem
minecraft.net den aldıgın şey premium zaten de bence oradan alma(pahalı) önceden çok ucuza alıp şimdi satanlar var onlardan alabilirsin gmail i değişenden al.Selamün aleyküm ben Minecraft.net den Minecraft alsam otomatik olarak premium geliyormu yoksa ekstra almam mı lazım yoksa premium mu almam lazım premium lu sunuculara gircem
Nerden bulabilirim hocamminecraft.net den aldıgın şey premium zaten de bence oradan alma(pahalı) önceden çok ucuza alıp şimdi satanlar var onlardan alabilirsin gmail i değişenden al.
hesap satan siteler var internete minecraft premium yazın çıkar zaten.Nerden bulabilirim hocam
hocam kendi siteleridnen almak en iyisidir hesap satın alma sitelerine güvenme mail değişse bile eski sahibi alabiliyorSelamün aleyküm ben Minecraft.net den Minecraft alsam otomatik olarak premium geliyormu yoksa ekstra almam mı lazım yoksa premium mu almam lazım premium lu sunuculara gircem
Tamamdır hocam bugün minecraft.net den alacağımhocam kendi siteleridnen almak en iyisidir hesap satın alma sitelerine güvenme mail değişse bile eski sahibi alabiliyor
Birde aldığın mailin sağlam koru ben hesabı çaldırdım desteğin umrunda değilTamamdır hocam bugün minecraft.net den alacağım