Minecraft Almaya Değer mi şu anda ?

Onlie için alacaksan eski hesaplardan satın alabilirsin. 400 TL şu anda çok fazla. En azından gidip 10 TL'ye alıp 1-2 yıl kullanırsınız, eğer şanslıysanız 3 yıl kadar kullanıyorsanız hesabı. Ben 1 yıl önce 10 TL'ye aldım halen de sorunsuz bir şekilde kullanıyorum, tek sıkıntıs Hypixel banlı olması o da oynamadığım için sorun olmuyor. 20 TL verip ban garantili hesap alabilirsiniz.
Artık o hesaplar kullanılamamaya başladı çünkü hesabı microsoft hesabına bağlamanızı istiyor. Ancak Lunar, Cheatbreaker gibi Clientler kullanarak oynayabiliyorsunuz fakat hesabın bilgilerini değiştiremiyorsunuz.

Alınır mı kısmına gelecek olursa şu an alınmaz. Yaz kampanyasında Bedrock alırsanız Java da hediye gelecek.

Şahsi fikrimce Minecraft için 400 liralar cidden fazla, ülkemizdeki dolar kurundan dolayı bu kadar yüksek maalesef. Alınmaz 400 TL'ye.

Ben 10 liraya hesap almıştım hypixelde filan vip lik vardı hesapta
Şans işi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artık o hesaplar kullanılamamaya başladı çünkü hesabı microsoft hesabına bağlamanızı istiyor. Ancak Lunar, Cheatbreaker gibi Clientler kullanarak oynayabiliyorsunuz fakat hesabın bilgilerini değiştiremiyorsunuz.

Alınır mı kısmına gelecek olursa şu an alınmaz. Yaz kampanyasında Bedrock alırsanız Java da hediye gelecek.
Clientsiz artık oynayanın pek kalmadığını düşünüyorum yurtdışında. Türkiye'de de geçilmeli.

Şans işi

Clientsiz artık oynayanın pek kalmadığını düşünüyorum yurtdışında. Türkiye'de de geçilmeli.
Ben kaldım kdkdkdkd

Şans işi

Yurtdışında Lunar çok popüler fakat bizim ülkemizde clientler çok bilinmiyor maalesef.

Gamepass almak daha mantıklı olacaktır. Hem diğer oyunları da oynayabilirsiniz.

Yurtdışında Lunar çok popüler fakat bizim ülkemizde clientler çok bilinmiyor maalesef.
Ben de Lunar kullanıyorum. Hem FPS olarak hem de oyun içi yardımcı göstergeleri ile çok başarılı. FPS'i düşük olan dostlarıma öneriyorum, en azından denesinler. Mutlaka etki ediyor. Badlion'dan çok daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,899
Üyeler
186,961
Son üye
aslanhuseyin
Geri