Minecraft Almaya Değer mi şu anda ?

Abi herkese diyorum Minecraft a forzaya para verilmez bence gamepass alın

Sizde Minecraft java edition 400 lira verip almaya değer mi ?
Ben bekleyin derim.
Yaz güncellemesi ile 2 PC sürümü bundle satılıcak artık
Bölgesel fiyatlandırma gelebilir.
Ayrıca Windows Edition sahiplerine Java verilicek tam tersi de geçerli.
Ancak siz bilirsiniz.

Yazın Xbox'a gelecek ve fiyatlandırma ile satılacak. Dolayısıyla 400 TL verilmez.

Sabırlı davranıp yazın olası gelecek özel fiyatlandırmayı bekle.Ya da benim yaptığım gibi Bedrock Edition alıp riske atma.

Ucuza bulursan bedrock edition alabilirsin. Birkaç aya bedrock kullanıcılarına java ücretsiz verilecek.

Onlie için alacaksan eski hesaplardan satın alabilirsin. 400 TL şu anda çok fazla. En azından gidip 10 TL'ye alıp 1-2 yıl kullanırsınız, eğer şanslıysanız 3 yıl kadar kullanıyorsanız hesabı. Ben 1 yıl önce 10 TL'ye aldım halen de sorunsuz bir şekilde kullanıyorum, tek sıkıntıs Hypixel banlı olması o da oynamadığım için sorun olmuyor. 20 TL verip ban garantili hesap alabilirsiniz.

Onlie için alacaksan eski hesaplardan satın alabilirsin. 400 TL şu anda çok fazla. En azından gidip 10 TL'ye alıp 1-2 yıl kullanırsınız, eğer şanslıysanız 3 yıl kadar kullanıyorsanız hesabı. Ben 1 yıl önce 10 TL'ye aldım halen de sorunsuz bir şekilde kullanıyorum, tek sıkıntıs Hypixel banlı olması o da oynamadığım için sorun olmuyor. 20 TL verip ban garantili hesap alabilirsiniz.
Ben 10 liraya hesap almıştım hypixelde filan vip lik vardı hesapta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,236
Üyeler
187,016
Son üye
Fahri Ali
Geri