Neler Yeni

Minecraft arkadaşla online server nasıl açılır

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,884
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşla tlauncherde online minecraft oynamak istiyorum server nasıl açabilirim ?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe

DeH$et

80+ Silver
İnternetten aternos a girip kolayca acabilirsiniz. Eğer karışık gelirse ytden birkaç video izleyerek çizebilirsiniz. Yt de yardımcı olmaz ise etiketlerseniz sorunlarınıza bakabilirim.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,884
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternetten aternos a girip kolayca acabilirsiniz. Eğer karışık gelirse ytden birkaç video izleyerek çizebilirsiniz. Yt de yardımcı olmaz ise etiketlerseniz sorunlarınıza bakabilirim.
hocam şimdi kayıt oluyorum nasıl sunucu açıcam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam herşeyi ayarladım hazırlanıyor dedi ne yapmam lazım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam developer console diye bir şey açıldı kasıyor bilgisayar ne olur ?

DeH$et

80+ Silver
Bilgisayara bişey olmaz merak etmeyin. Önce ayarlardan korsan mc kısmını açmanız lzm ki crackli mc ile de girebilesiniz. Açtıktan sonra hazırlanıyor dedikten sonra onay veriyosunuz ve sunucu açılıyor. Sunucu açıldıktan sonra googleyi veya hangi tarayicidan actiysaniz kapayin ve mc ye girin (ikisi aynı anda açıkken de sorun olmaz ama pc kasar). Minecraftta multiplayer kisminda sunucu ekleye tiklayin oraya aternostaki sunucu adresinizi girin işlemler bu kadar 😀 karışık anlatmış olabilirim anlamadiginiz yerleri sorabilirsiniz tekrar. Biraz geç gördüm kusura bakmayın.

DeH$et

80+ Silver
Bilgisayara bişey olmaz merak etmeyin. Önce ayarlardan korsan mc kısmını açmanız lzm ki crackli mc ile de girebilesiniz. Açtıktan sonra hazırlanıyor dedikten sonra onay veriyosunuz ve sunucu açılıyor. Sunucu açıldıktan sonra googleyi veya hangi tarayicidan actiysaniz kapayin ve mc ye girin (ikisi aynı anda açıkken de sorun olmaz ama pc kasar). Minecraftta multiplayer kisminda sunucu ekleye tiklayin oraya aternostaki sunucu adresinizi girin işlemler bu kadar 😀 karışık anlatmış olabilirim anlamadiginiz yerleri sorabilirsiniz tekrar. Biraz geç gördüm kusura bakmayın.
@eyupefe3 işe yaradı mi hocam

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,884
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Burak.Ben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
burak çandır
1.site benimde kullandığım aternos
2.site server.pro
3.site minehunt
aternos tercihimdir kullanımı oldukça basit ve ücretsiz 3 yıldır kullanıyorum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,313
Üyeler
163,293
Son üye
melihwic
Top Bottom