Minecraft arkadaşlarla oynamak için server

aternos dışında çoğu site ya ücretli yada orijinal minecraft gerektiriyor, ben aternosu çok kullandım hala da kullanıyorum tek sıkıntısı 10-15 dk bekletmesi, sonra agalarla yapacağın oyun keyfine değiyor
beyler size bi taktik vereyim vpn açık şekilde suncuyu başlatırsanız beklemenize gerek kalmıyor

anladım. açarken 15dk bekletiyor mu peki?
Hayır parasını ödediğin bir hizmet sıfır bekleme. Üstelik, birisi sunucuya giriş yapmaya çalışırsa otomatik çalıştırma gibi özellikleri de var. Güzel bir hizmet sağlıyor araştırmanı öneririm sitesinden. Tamamen Türkçe zaten.

Hayır parasını ödediğin bir hizmet sıfır bekleme. Üstelik, birisi sunucuya giriş yapmaya çalışırsa otomatik çalıştırma gibi özellikleri de var. Güzel bir hizmet sağlıyor araştırmanı öneririm sitesinden. Tamamen Türkçe zaten.
iyiymiş baya. Fiyatlar nasıl

Korsan kullanan birisi yoksa grupta realms kiralayın 25 30 lira aylık günlük 1 tl ye bile gelmiyo. 0 lag full chunk sürekli açık.

Arkadaşlarla oynamak için minecraft server ı açacağız fakat en iyisi hangisi server açmak için bilen varsa yardımcı olabilir mi? Eğer fark edecekse cazip bir ücrete de açabiliriz server fakat ücretsiz olursa daha iyi olur. Aternostan açmayı planlıyordum fakat çok sorun oluyor daha iyi bir platform öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim
Exaroton muydu neydi, aternosun paralı ve güzel hali aynı arayüz, ama dersenki bizim arkadaşlarla İnternetimiz iyi aternos iyidir, çünkü İnterneti kötü olur arkadaşlarının aternosta laf ederler bu işler boyle

Exaroton muydu neydi, aternosun paralı ve güzel hali aynı arayüz, ama dersenki bizim arkadaşlarla İnternetimiz iyi aternos iyidir, çünkü İnterneti kötü olur arkadaşlarının aternosta laf ederler bu işler boyle
kötü internetleri de keşke aternosa laf etseler giren bana giriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,277
Üyeler
183,088
Son üye
furkanellibes
Geri