Zırhlarda tamir, patlama koruması, ateş koruması gibi şeyler olması lazım. Tamir basamazsan kırılmazlık bas. Tamir bastıysan kırılmazlığa gerek yok.Minecraft 1.16.5 Survival da basılabilecek en güçlü kılıç ve zırh büyüleri nelerdir? ve Zırhlara, kılıçlara vs. isim verince ileride bastığımız büyülerde level isteği artıyor mu?
patlama korumasa ya da ateş koruması basarsan normal koruma basamazsın unutma bunu başıma gelmişti benim bütün büyüleri kaldırmak zorunda kalmıştımZırhlarda tamir, koruma, patlama koruması, ateş koruması gibi şeyler olması lazım. Tamir basamazsan kırılmazlık bas. Tamir bastıysan kırılmazlığa gerek yok.
Kılıca keskinlik, ganimet, alev çıkartan (adı neydi hatırlamadım) bu tip şeyler basabilirsin.
Bunu dediğin iyi oldupatlama korumasa ya da ateş koruması basarsan normal koruma basamazsın unutma bunu başıma gelmişti benim bütün büyüleri kaldırmak zorunda kalmıştım
kılıç için de geçerli mesela eklembacakların kıyameti basarsan keskinlik basamazsın.
Tek başına "mending" pek bir işe yaramıyor. Bence "kırılmazlık"ta bassın.Zırhlarda tamir, patlama koruması, ateş koruması gibi şeyler olması lazım. Tamir basamazsan kırılmazlık bas. Tamir bastıysan kırılmazlığa gerek yok.
Kılıca keskinlik, ganimet, alev çıkartan (adı neydi hatırlamadım) bu tip şeyler basabilirsin.
Eğer experience alabileceği güzel bir kaynak varsa tek başına işe yarar ama farm yapmadan kendisi kasıyor ise kırılmazlık da basılabilir dediğin gibi.Tek başına "mending" pek bir işe yaramıyor. Bence "kırılmazlık"ta bassın.
"End"de "Ender man" "farm"ıEğer experience alabileceği güzel bir kaynak varsa tek başına işe yarar ama farm yapmadan kendisi kasıyor ise kırılmazlık da basılabilir dediğin gibi.
Aynen onun gibi. Klasik bir zombi farmı bile iş görür. Tek zor işi bir spawner bulması"End"de "Ender man" "farm"ı. Geçen gün yaptım fazla verimli çıktı.
"Spawner"a gerek yok.Aynen onun gibi. Klasik bir zombi farmı bile iş görür. Tek zor işi bir spawner bulması
Kılıca darbe,alevden çehre,keskinlikMinecraft 1.16.5 Survival da basılabilecek en güçlü kılıç ve zırh büyüleri nelerdir? ve Zırhlara, kılıçlara vs. isim verince ileride bastığımız büyülerde level isteği artıyor mu?