Neler Yeni

Minecraft büyü hakkında sorular

eyupseker

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,582
Minecraft 1.16.5 Survival da basılabilecek en güçlü kılıç ve zırh büyüleri nelerdir? ve Zırhlara, kılıçlara vs. isim verince ileride bastığımız büyülerde level isteği artıyor mu?

Diğer soru hakkında bilgim yok. Ama bence istemez.
Ben zırh için göğüslük ve pantolona koruma diken kırılmazlık tamir basarım. Bot ve kaska koruma ve basabildiğim her şeyi basarım.

Kılıç için ateşden çehre keskinlik tamir kırılmazlık ganimet basarım aklıma gelen bunlar.
Moblara özel büyü de basabilirsin ama düz keskinlik daha iyi iş yapar bence
Creeper için kılıca savurma basabilirsin belki
Ateşten çehre çok iş yapar yemek için

Minecraft 1.16.5 Survival da basılabilecek en güçlü kılıç ve zırh büyüleri nelerdir? ve Zırhlara, kılıçlara vs. isim verince ileride bastığımız büyülerde level isteği artıyor mu?
Zırhlarda tamir, patlama koruması, ateş koruması gibi şeyler olması lazım. Tamir basamazsan kırılmazlık bas. Tamir bastıysan kırılmazlığa gerek yok.
Kılıca keskinlik, ganimet, alev çıkartan (adı neydi hatırlamadım) bu tip şeyler basabilirsin.

Zırhlarda tamir, koruma, patlama koruması, ateş koruması gibi şeyler olması lazım. Tamir basamazsan kırılmazlık bas. Tamir bastıysan kırılmazlığa gerek yok.
Kılıca keskinlik, ganimet, alev çıkartan (adı neydi hatırlamadım) bu tip şeyler basabilirsin.
patlama korumasa ya da ateş koruması basarsan normal koruma basamazsın unutma bunu başıma gelmişti benim bütün büyüleri kaldırmak zorunda kalmıştım o.O2

kılıç için de geçerli mesela eklembacakların kıyameti basarsan keskinlik basamazsın.

patlama korumasa ya da ateş koruması basarsan normal koruma basamazsın unutma bunu başıma gelmişti benim bütün büyüleri kaldırmak zorunda kalmıştım o.O2

kılıç için de geçerli mesela eklembacakların kıyameti basarsan keskinlik basamazsın.
Bunu dediğin iyi oldu :D
Darbe kılıca keskinlik basamıyordum. :D
neyse mesajımı düzenleyeyim o zaman, teşekkürler.

Zırhlarda tamir, patlama koruması, ateş koruması gibi şeyler olması lazım. Tamir basamazsan kırılmazlık bas. Tamir bastıysan kırılmazlığa gerek yok.
Tek başına "mending" pek bir işe yaramıyor. Bence "kırılmazlık"ta bassın.

Eğer experience alabileceği güzel bir kaynak varsa tek başına işe yarar ama farm yapmadan kendisi kasıyor ise kırılmazlık da basılabilir dediğin gibi.
"End"de "Ender man" "farm"ı 😉. Geçen gün yaptım fazla verimli çıktı.

Kılıca darbe,alevden çehre,keskinlik
Zırha koruma,kırılmazlık,tamir
ayakkabılığa ruh kumunda hızlı koşma büyüsü yapıp özel yol çekebilirsin

Bence de tek basına mending yapmak kurtarmıyor, kırılmazlık büyüsü de basmak lazım daha uzun süre gider.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,398
Üyeler
173,185
Son üye
Vahdettin Özcan
Geri