Heh tamam fullenince banada gelmeye başladı saolKazmanın canı fullenene kadar xp yi kazman kendine alır kazmanın canı fullse biraz kendine biraz sana verir.
Baltayı ikinci ele al tekrar kuvars kaz.Heh tamam fullenince banada gelmeye başladı saol
Peki baltamada basıcam tamir de baltayla ne kasarsam xp kasıp baltayı fullerim?
Farklı bir kazma eline alıp diğer elinede baltayı koy. Gerçi ben onla uğraşmıyorum enderman farmı en iyisi çok güzel bir şeyHeh tamam fullenince banada gelmeye başladı saol
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki baltamada basıcam tamir de baltayla ne kasarsam xp kasıp baltayı fullerim?
yok köylüden 2 tane aldım elmas baltamla kazmama bastım sadeceFullenmesi lazım bide zırhında falan da varsa bekle dolar
bi internetten bakıp denicem ama sanırım oyunu bitirmek lazm ben daha yeni nethera girdimFarklı bir kazma eline alıp diğer elinede baltayı koy. Gerçi ben onla uğraşmıyorum enderman farmı en iyisi çok güzel bir şey
Peki kalkanım ikinci elimdeyken onunda canı fullenir mi?Baltayı ikinci ele al tekrar kuvars kaz.
Kalkana büyü basılıyor mu?Peki kalkanım ikinci elimdeyken onunda canı fullenir mi?
Tamir varsa evetyok köylüden 2 tane aldım elmas baltamla kazmama bastım sadece
bi internetten bakıp denicem ama sanırım oyunu bitirmek lazm ben daha yeni nethera girdim
Peki kalkanım ikinci elimdeyken onunda canı fullenir mi?