Neler Yeni

Yardım Minecraft eski sürüme geçince envanterim siliniyor tlauncur

DramGOM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Metehan genç
God armor yapmak için 1.14.2 geçiyorum envanterim siliniyor

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
efe araci
hocam tlauncher kullanmayın öncelikle spyware vare SKLAUNCHER kullanabilirsinz curseforge uyumu var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Yuzarsef

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
efe araci
Hocam bende T launcher kullanıyorum bir sıkıntı göremedim niye böyle dediniz acaba
hocam bilgileri çaktırmadan araklıyor data tranferi cart cur reddite girip spyware yazın mesajları okuyun beni daha iyi anlayacaksınız tlauncherda aldığım fpsin 2 katını sklauncherda aldım ve sklauncher c*ack ekipleri tarafından onaylı bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

üstüne üstlük curseforge desteği var mod kapeti kurarkan can çekişmiyorsunuz :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berke Koray
Hocam bende T launcher kullanıyorum bir sıkıntı göremedim niye böyle dediniz acaba
Hocam ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama bir aralar baya popüler olmuştu tlauncherda virüs var bilgileriniz çalıyorlar diye. Birçok sitede ve kanalda söylenmişti. O zamandan beri önerilmiyor genel olarak.

çınar35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Çınar
hocam bilgileri çaktırmadan araklıyor data tranferi cart cur reddite girip spyware yazın mesajları okuyun beni daha iyi anlayacaksınız tlauncherda aldığım fpsin 2 katını sklauncherda aldım ve sklauncher c*ack ekipleri tarafından onaylı bakabilirsiniz.

üstüne üstlük curseforge desteği var mod kapeti kurarkan can çekişmiyorsunuz :D
Hee anladim hocam teşekkürler bilgilendirdiğiniz için

Hocam ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama bir aralar baya popüler olmuştu tlauncherda virüs var bilgileriniz çalıyorlar diye. Birçok sitede ve kanalda söylenmişti. O zamandan beri önerilmiyor genel olarak.
Anladım hocam peki legacy launcher güzel mi onu kursam

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berke Koray

Bu olaylar popüler olduğu sıra çoğu kişinin tlauncherın orjinalinin legacy laubcher olduğunu açık kaynaklı bir launcher olduğunu söylemişlerdi ama o konuda da net bir şey söyleyemem. O zamandan bu yana değişmiş olabilir. Bu yüzden detaylı araştırmanızı öneririm. Arkadaşın dediği launcherı araştırabilirsin eğer yeterli bilgi varsa sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
efe araci

legacy iyidir hocam oda öneriliyor ama modlu oynayacağınız zaman legacy çok uğraştrıcı sklauncher şu anlık en iyisi gibi.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Alperen Yılmaz

Legacy de iyidir ama en iyisi sk

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
efe araci
Bu olaylar popüler olduğu sıra çoğu kişinin tlauncherın orjinalinin legacy laubcher olduğunu açık kaynaklı bir launcher olduğunu söylemişlerdi ama o konuda da net bir şey söyleyemem. O zamandan bu yana değişmiş olabilir. Bu yüzden detaylı araştırmanızı öneririm. Arkadaşın dediği launcherı araştırabilirsin eğer yeterli bilgi varsa sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.
hocam tek olay o değil tlauncherin içinde data transferi yapan virüsümsü şeyler bulunmuş Reditteki postlarda çoğu kişi artık tlauncher önermediğini söylüyordu ben 2 yıldır kullanmıyorum sklauncher baya iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,320
Üyeler
169,558
Son üye
sysedit
Top Bottom