çözümü yok. eski sürüme geçince eklenmeyen itemlardan dolayı sandıklar dahil her şey silinirGod armor yapmak için 1.14.2 geçiyorum envanterim siliniyor
tlauncher neden önermiyorsun?hocam tlauncher kullanmayın öncelikle spyware vare SKLAUNCHER kullanabilirsinz curseforge uyumu var.
Ne oluyor bunlarhocam tlauncher kullanmayın öncelikle spyware vare SKLAUNCHER kullanabilirsinz curseforge uyumu var.
Hocam bende T launcher kullanıyorum bir sıkıntı göremedim niye böyle dediniz acabahocam tlauncher kullanmayın öncelikle spyware vare SKLAUNCHER kullanabilirsinz curseforge uyumu var.
hocam bilgileri çaktırmadan araklıyor data tranferi cart cur reddite girip spyware yazın mesajları okuyun beni daha iyi anlayacaksınız tlauncherda aldığım fpsin 2 katını sklauncherda aldım ve sklauncher c*ack ekipleri tarafından onaylı bakabilirsiniz.Hocam bende T launcher kullanıyorum bir sıkıntı göremedim niye böyle dediniz acaba
Hocam ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama bir aralar baya popüler olmuştu tlauncherda virüs var bilgileriniz çalıyorlar diye. Birçok sitede ve kanalda söylenmişti. O zamandan beri önerilmiyor genel olarak.Hocam bende T launcher kullanıyorum bir sıkıntı göremedim niye böyle dediniz acaba
Hee anladim hocam teşekkürler bilgilendirdiğiniz içinhocam bilgileri çaktırmadan araklıyor data tranferi cart cur reddite girip spyware yazın mesajları okuyun beni daha iyi anlayacaksınız tlauncherda aldığım fpsin 2 katını sklauncherda aldım ve sklauncher c*ack ekipleri tarafından onaylı bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
üstüne üstlük curseforge desteği var mod kapeti kurarkan can çekişmiyorsunuz![]()
Anladım hocam peki legacy launcher güzel mi onu kursamHocam ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama bir aralar baya popüler olmuştu tlauncherda virüs var bilgileriniz çalıyorlar diye. Birçok sitede ve kanalda söylenmişti. O zamandan beri önerilmiyor genel olarak.
Bu olaylar popüler olduğu sıra çoğu kişinin tlauncherın orjinalinin legacy laubcher olduğunu açık kaynaklı bir launcher olduğunu söylemişlerdi ama o konuda da net bir şey söyleyemem. O zamandan bu yana değişmiş olabilir. Bu yüzden detaylı araştırmanızı öneririm. Arkadaşın dediği launcherı araştırabilirsin eğer yeterli bilgi varsa sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.Hee anladim hocam teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
Anladım hocam peki legacy launcher güzel mi onu kursam
legacy iyidir hocam oda öneriliyor ama modlu oynayacağınız zaman legacy çok uğraştrıcı sklauncher şu anlık en iyisi gibi.Hee anladim hocam teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
Legacy de iyidir ama en iyisi skHee anladim hocam teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
hocam tek olay o değil tlauncherin içinde data transferi yapan virüsümsü şeyler bulunmuş Reditteki postlarda çoğu kişi artık tlauncher önermediğini söylüyordu ben 2 yıldır kullanmıyorum sklauncher baya iyi.Bu olaylar popüler olduğu sıra çoğu kişinin tlauncherın orjinalinin legacy laubcher olduğunu açık kaynaklı bir launcher olduğunu söylemişlerdi ama o konuda da net bir şey söyleyemem. O zamandan bu yana değişmiş olabilir. Bu yüzden detaylı araştırmanızı öneririm. Arkadaşın dediği launcherı araştırabilirsin eğer yeterli bilgi varsa sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.