8 GB vermeyi deneyin olması fabric sodiuma geçinOptifine kullanıyorum, yeni sürüm açtım 2gb tı düzenlemeyi unutmuşum ama 4 gb verdiğimdede hala drop yiyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
kurulu
8 GB vermeyi deneyin olması fabric sodiuma geçinOptifine kullanıyorum, yeni sürüm açtım 2gb tı düzenlemeyi unutmuşum ama 4 gb verdiğimdede hala drop yiyordum
kurulu
Eğer düzelmezse shader'ı kapatıp düzelip duüzelmediğini kontrol eder misiniz?fabric sodium ne bilmiyorum bide 8gb verip deniyorum
onudas denemiştim 1 hafta önceEğer düzelmezse shader'ı kapatıp düzelip duüzelmediğini kontrol eder misiniz?
deniyeceğimBi alt sürüm deneyebilirmisin vsyn varsa onlarıda kapa bi ihtimal arka planda çalışan warp tarzı uygulamalarda yapıyor olabilir warzoneda sıkıntı yaşamıştım bundan dolayı
işlemcinin dahili ekran kartı kapalımı entegre gpuonudas denemiştim 1 hafta önce
deniyeceğim
fabric + sodium chunkları 32 yapın 0 fps drophocam siz minecrafta 500gb ram verseniz bile yeni chunklar yükenirken FPS dropları yiyeceksiniz belirli bir chunk aralığından sonra oyun sapıtıyor minecraft optimizasyonu iyi olan bir oyun değil size önerim optifine dışında bir mod olur fabric gibi
ikiside yarı yarıya kullanıyor büyük ihtimalleonu bilmiyorumda harici ekran kartını kullanıyor
yok sadece mc de oluyor valoda zaten yeterli fpsi alıyorumikiside yarı yarıya kullanıyor büyük ihtimalle
anakart modelinizi googleye yazın integrated gpu of bios yazın beraber adımları uygulayın biostan büyük ihtimal sorununuz çözülür işlemcinizin içinde apu sistem gpu su var bendede var 7800x3d kapatmadan 200 300 fps alıyorum valoda kapalıyken 1 k iş bölümü yapıyor ister istemez
8gb verdim droplar azaldı ama hala vart fabric sodium tam olarak ne?8 GB vermeyi deneyin olması fabric sodiuma geçin
fabric sodium tam olarak ne? optifine ı kaldırıptamı kurucam yoksa optifine da olacakmı?hocam siz minecrafta 500gb ram verseniz bile yeni chunklar yükenirken FPS dropları yiyeceksiniz belirli bir chunk aralığından sonra oyun sapıtıyor minecraft optimizasyonu iyi olan bir oyun değil size önerim optifine dışında bir mod olur fabric gibi
fabric + sodium chunkları 32 yapın 0 fps drop
olmadı hocamBi alt sürüm deneyebilirmisin vsyn varsa onlarıda kapa bi ihtimal arka planda çalışan warp tarzı uygulamalarda yapıyor olabilir warzoneda sıkıntı yaşamıştım bundan dolayı
Forge mod loader'ı yerine kullanılan bir mod loader fabric. Sodium da optimizasyon modu. Yüklemeye üşenecekseniz curseforge'dan hızlı bir şekilde bu işlemi yapabilirsiniz.yok sadece mc de oluyor valoda zaten yeterli fpsi alıyorum
8gb verdim droplar azaldı ama hala vart fabric sodium tam olarak ne?
nasıl yapacağıma dair bir video varmı?Forge mod loader'ı yerine kullanılan bir mod loader fabric. Sodium da optimizasyon modu. Yüklemeye üşenecekseniz curseforge'dan hızlı bir şekilde bu işlemi yapabilirsiniz.