Neler Yeni

minecraft hakkında yardım

Suwariba

80+ Silver
arkadaşlar yakında minecraftı satın alıcağım ancak aklımda çok soru var yardımcı olurmusunuz?

1. java edıtıon mı windows 10 edition mı almalıyım? aralarındaki farklar neler? bide hypixel de falan minigame oynamak için hangisini satın almam lazım? internetten harita yükleyip oynayabilmek için hangisini satın almam lazım? bide arkadaşlarımla oynayabilmek için hangisini satın almam lazım?

2. satın aldıktan sonra kurulum falan nasıl oluyor?

3. minecraft premium güvenli bir şekilde nerden satın alabilirim? premium nasıl etkinleştiriceğim? premium satın aldıktan sonra skinimi nerden değiştirebilirim?

son olarak minecraftı istediğim sürümde nasıl kullanabilirim? mesela bazı haritalar 1.15 falan için oluyor ama en güncel sürüm 1.16. onu nasıl yapıcağım?

yardım ederseniz sevinirim.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Java alacaksın, bütün mod paketleri falan orada hep.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Rtx istiyorsan windows 10 edition. Rtx kartın yoksa java al. Satın aldıktan sonra minecraft’ın kendi sitesine girip oturum açıyorsun. Orada satın al var ona tıkla ilerle de. Orda zaten sende minecraft var yazıcak altta indirme butonu çıkacak oradan indir. İnternetten beğendiğin bir skini yükle ve minecraft’ın sitesinden skini uygula. İstediğin sürümde kullanmak çok basit zaten.

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
1- hypixel girmek için Java edition lazım
2- sana bir launcher gönderiyolar. Onu indiriyorsun. Açıyorsun kendisi yükleniyor.
3- kendi sitesinden alman en iyisi
4- launcher'de yüklemeler var oraya tıklı görürsün zaten.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
2- sana bir launcher gönderiyolar. Onu indiriyorsun. Açıyorsun kendisi yükleniyor.
Kendi sitesinden almak en kötüsü. Çok pahalı

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Suwariba

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rtx istiyorsan windows 10 edition. Rtx kartın yoksa java al. Satın aldıktan sonra minecraft’ın kendi sitesine girip oturum açıyorsun. Orada satın al var ona tıkla ilerle de. Orda zaten sende minecraft var yazıcak altta indirme butonu çıkacak oradan indir. İnternetten beğendiğin bir skini yükle ve minecraft’ın sitesinden skini uygula. İstediğin sürümde kullanmak çok basit zaten.
rtx istemiyorum ama rtx kartım var. java ile windows 10 edition arasında ne fark var? bide win 10 edition da hypixel gibi sunuculara girebilirmiyim? harita yükleyebilirmiyim?

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
10TL'lik hesap alıp kullanamamak bence daha kötü.
Ne anlamda kullanamamak? Ben 15 TL’ye almıştım çok iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

rtx istemiyorum ama rtx kartım var. java ile windows 10 edition arasında ne fark var? bide win 10 edition da hypixel gibi sunuculara girebilirmiyim? harita yükleyebilirmiyim?
Java alman daha iyi olur. Windows 10 edition hiç kullanmadım.

Suwariba

80+ Silver
Şimdi baktımda java edition 200tl imiş. Sence aradaki fiyat farkına değermi?
Bide ben hypixele girmemeye karar verdim. sence yine de iava mı almalıyım? Win 10 edition alırsam harita yükleyebilirmiyim? Ve istediğim sürümde oynayabilirmiyim?

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Kaan
arkadaşlar yakında minecraftı satın alıcağım ancak aklımda çok soru var yardımcı olurmusunuz?

1. java edıtıon mı windows 10 edition mı almalıyım? aralarındaki farklar neler? bide hypixel de falan minigame oynamak için hangisini satın almam lazım? internetten harita yükleyip oynayabilmek için hangisini satın almam lazım? bide arkadaşlarımla oynayabilmek için hangisini satın almam lazım?

2. satın aldıktan sonra kurulum falan nasıl oluyor?

3. minecraft premium güvenli bir şekilde nerden satın alabilirim? premium nasıl etkinleştiriceğim? premium satın aldıktan sonra skinimi nerden değiştirebilirim?

son olarak minecraftı istediğim sürümde nasıl kullanabilirim? mesela bazı haritalar 1.15 falan için oluyor ama en güncel sürüm 1.16. onu nasıl yapıcağım?

yardım ederseniz sevinirim.
java al istersen sana gösterebilirim server nasıl kurulur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide ben hypixele girmemeye karar verdim. sence yine de iava mı almalıyım? Win 10 edition alırsam harita yükleyebilirmiyim? Ve istediğim sürümde oynayabilirmiyim?
win 10 çok kötü rtx falan alıyon istersen dc gel sana anlatayım

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Harita yükleniyor mü bilmiyorum. Yukleniyorsa win10 da alabilirsin. Hem o kasmıyor bu arada.

Top Bottom