Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Öneri Minecraft'ı Hangi Platformdan Almamı Önerirsiniz

MufasaBoss

80+ Bronze
Minecraft Hangi Plartformdan Almamı Önerirsiniz Ben Oynama Süresini Merak Ediyorum Xbox Da Gözüküyor Mu ?

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Umut
size hangisi iyi gelirse onu alın Xbox alışık değilseniz tuşlar zorlar ve başarılar kısmında oynadığınız süre gözüküyor sanırım

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Burak
Minecraft Hangi Plartformdan Almamı Önerirsiniz Ben Oynama Süresini Merak Ediyorum Xbox Da Gözüküyor Mu ?
Minecraft in tüm oyunlarını legends dungeon dahil hepsini kendi sitesinden aldım ve indirimle aldım hatta legends 50 TL gibi komik bir rakama deluxe olarak aldım diye hatırlıyorum.

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
microsoft xbox aynı şey zaten steam benzeri yerlerde minecraft yok malesef nerden alındığı fark etmez. Ama xbox da oynama saati yazıyordu sanırsam. Ama her türlü microsoft hesabı bağlayacağın için zaten xbox üzerinden görülür saat.

MufasaBoss

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
microsoft xbox aynı şey zaten steam benzeri yerlerde minecraft yok malesef nerden alındığı fark etmez. Ama xbox da oynama saati yazıyordu sanırsam. Ama her türlü microsoft hesabı bağlayacağın için zaten xbox üzerinden görülür saat.
Sağol Reis

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
slm
Java şahsen en rahatı Bedrock daha optimize ama arayüzü çok can sıkıyor. Oynama süreni indirdikten sonra ayarlayabileceğin bir uygulama veya bir yazılım bulabilirsin herhalde araştırmadım ama var olduğunu düşünüyorum.

ben Bedrock öneriyorum

Top Bottom