Minecraft için Rlcraft gibi toplu mod önerisi

Sergeant Cross

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
366
Minecraft için Rlcraft gibi toplu mod önerisi istiyorum. Ayrıca hexxit 1 eskidi mi, minecraft 1.5.2'ye optifine kurabilir miyim? Gt 540m ve 2. Nesil i7'm var. Hexxit 2 (1.12.2 optifine) veya Better Minecraft (1.16optifine) kaldırır mı? Bu sorularıma cevap verirseniz sevinirim.

Ayrıca hexxit 1 eskidi mi, minecraft 1.5.2'ye optifine kurabilir miyim? Gt 540m ve 2. Nesil i7'm var. Hexxit 2 (1.12.2 optifine) veya Better Minecraft (1.16optifine) kaldırır mı? Bu sorularıma cevap verirseniz sevinirim.
Hiç bir şey kaldırmaz desek yeridir.

1.19 optifine'da 25 fps alıyorum benim için yeterli 25 fps. Öyle söyleyeyim. Ayrıca hexxit 1 eskidi mi? 1.5.2'ye optifine kurabilir miyim?
1.5.2 optifine yok ve kasar oyun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1.19 optifine'da 25 fps alıyorum benim için yeterli 25 fps. Öyle söyleyeyim. Ayrıca hexxit 1 eskidi mi? 1.5.2'ye optifine kurabilir miyim?
Eğer oynayacaksan skyblock modlu oynamayı düşünebilirsin. ATM 6 sky'I önermiştim hatırlarsan.

Ne gibi mod önerileriniz var?

Eğer oynayacaksan skyblock modlu oynamayı düşünebilirsin. ATM 6 sky'I önermiştim hatırlarsan.
ATM 6 normali kasar mı? Ayrıca optifine kurarsam fps 1.16.5 vanillada 60 fps alıyorum düşük ayarlarda. Ayrıca ATM'nin daha düşük sürümleri yok mu?

Ne gibi mod önerileriniz var?

ATM 6 normali kasar mı? Ayrıca optifine kurarsam fps 1.16.5 vanillada 60 fps alıyorum düşük ayarlarda. Ayrıca ATM'nin daha düşük sürümleri yok mu?
ATM 3 dahi kasar sende. En iyisi ATM 6 sky oyna. Emin ol sarıyor.

Tamam. Peki Hexxit 2'ye 4 GB RAM ayıracağım. Gt 540m ve 2. Nesil i7'im var. Kaldırır mı? Optifine da kuracağım yanına.
Zor. O mod paketi yer yer 7GB ram harcadığı bile oluyor.

Minecraft için Rlcraft gibi toplu mod önerisi istiyorum. Ayrıca hexxit 1 eskidi mi, minecraft 1.5.2'ye optifine kurabilir miyim? Gt 540m ve 2. Nesil i7'm var. Hexxit 2 (1.12.2 optifine) veya Better Minecraft (1.16optifine) kaldırır mı? Bu sorularıma cevap verirseniz sevinirim.
hocam crazy craft var 4.0 yeni çıkmış sanırım bence muhteşem bie mod paketi fakat sistemin orta seviye falan değilse kaldırmaya bilir

hocam crazy craft var 4.0 yeni çıkmış sanırım bence muhteşem bie mod paketi fakat sistemin orta seviye falan değilse kaldırmaya bilir
Gt 540m ve 2. Nesil i7'm var. Zayıf demeyin, en düşük ayarlarda 1.19 javada 30-35 fps veriyor. Benim için 25 fps bile yeterli.

Ayrıca hexxit 1 eskidi mi? Oynanır mı sizce? Ben videolarına baktım güzel gibi. 1.5.2 olduğu için de pc yi yormaz diye düşünüyorum.

Gt 540m ve 2. Nesil i7'm var. Zayıf demeyin, en düşük ayarlarda 1.19 javada 30-35 fps veriyor. Benim için 25 fps bile yeterli.

Ayrıca hexxit 1 eskidi mi? Oynanır mı sizce? Ben videolarına baktım güzel gibi. 1.5.2 olduğu için de pc yi yormaz diye düşünüyorum.
Hocam hexxit 1i yıllarca youtube üzerinden izledim ezberledim diyebilirim benim tercihim hexxit 2 tecnic launcherda var

oynanir hala fakat remake versiyonu çıktı "hexxit updated"

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,492
Üyeler
197,204
Son üye
ahza
Geri