Neler Yeni

Minecraft için Rlcraft gibi toplu mod önerisi

Sergeant Cross

80+ Bronze
oynanir hala fakat remake versiyonu çıktı "hexxit updated"
Hangi sürüm 1.12.2 mi? Ben kasmasın diye 1.5.2 sürümünü tercih ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hexxit 1i yıllarca youtube üzerinden izledim ezberledim diyebilirim benim tercihim hexxit 2 tecnic launcherda var
Hexxit 2 çok RAM kullanıyor. 4 GB RAM ayıracağım. Ancak drop olabilir. O yüzden hexxit 1 daha mantıklı. Ayrıca hexxit 1'i ilk defa oynayacağım.

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Cihan Mert Karagöz
Gt 540m ve 2. Nesil i7'm var. Zayıf demeyin, en düşük ayarlarda 1.19 javada 30-35 fps veriyor. Benim için 25 fps bile yeterli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca hexxit 1 eskidi mi? Oynanır mı sizce? Ben videolarına baktım güzel gibi. 1.5.2 olduğu için de pc yi yormaz diye düşünüyorum.
Hexxit 1.5.2 için 4 GB ram in 2gb sini veriyodum AMD phonem işlemci vardı ve 9500gt ekran kartı vardı FPS sorunu çok olmuyodu ama ram arada yetersiz geliyordu. Hala zevkli bu arada ama ben aylarca aralıksız oynadığı dan ondan çok zevk almıyorum.

Sergeant Cross

80+ Bronze
Hexxit 1.5.2 için 4 GB ram in 2gb sini veriyodum AMD phonem işlemci vardı ve 9500gt ekran kartı vardı FPS sorunu çok olmuyodu ama ram arada yetersiz geliyordu. Hala zevkli bu arada ama ben aylarca aralıksız oynadığı dan ondan çok zevk almıyorum.
Rlcraft ve better minecraft bitirdim. Bir de hexxit deneyeyim dedim.

Gt 540m kasar mı? Hexxit 1'de?

Top Bottom