Neler Yeni

Yardım Minecraft indirime girer mi

Reaksiyon skoru
32
arkadaşlar minecraft almak istiyorum arkadaşlarla takılmak için game pass alana eskiden bi miktar indirim yapıyordu şuanda da geçerli mi yada indirime girer mi bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim

arkadaşlar minecraft almak istiyorum arkadaşlarla takılmak için game pass alana eskiden bi miktar indirim yapıyordu şuanda da geçerli mi yada indirime girer mi bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim
Game pass alınca direk oynayabiliyorsun diye biliyorum ya kalıcı olur mı bilemem ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende merak ediyorum indirim sıkı takip eden arkadaşlar minecraft hiç indirime vs girdi mi ne kadarlık girdi vs indirim olabilir mi gibi sorular var kafamda cevaplanamıyor

15. yıla özel 254 tl ye düşmüştü ama birdaha zor.

Çok zor bence tlauncher gibi uygulamalar indir

Game pass alınca direk oynayabiliyorsun diye biliyorum ya kalıcı olur mı bilemem ama

Bende merak ediyorum indirim sıkı takip eden arkadaşlar minecraft hiç indirime vs girdi mi ne kadarlık girdi vs indirim olabilir mi gibi sorular var kafamda cevaplanamıyor
15. Yila ozel 254 tl ye java+bedrock alabiliyoduk kapmistim o zamanlae

Hay anasını be ne zamandı o

15. yıla özel 254 tl ye düşmüştü ama birdaha zor.
Öyleymiş sanırım

Son düzenleme:

Tlauncher indirenlerden denedim fakat korsana karşıyım satın alıcam acaba mc' nin film çıkışına özel indirim olur mu bekleyip göreceğiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,654
Üyeler
173,228
Son üye
thalvador
Geri