Neler Yeni

Yardım Minecraft indirime girer mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mustafa kahveci
arkadaşlar minecraft almak istiyorum arkadaşlarla takılmak için game pass alana eskiden bi miktar indirim yapıyordu şuanda da geçerli mi yada indirime girer mi bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ferhat Bilgi
arkadaşlar minecraft almak istiyorum arkadaşlarla takılmak için game pass alana eskiden bi miktar indirim yapıyordu şuanda da geçerli mi yada indirime girer mi bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim
Game pass alınca direk oynayabiliyorsun diye biliyorum ya kalıcı olur mı bilemem ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende merak ediyorum indirim sıkı takip eden arkadaşlar minecraft hiç indirime vs girdi mi ne kadarlık girdi vs indirim olabilir mi gibi sorular var kafamda cevaplanamıyor

App20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
App
15. yıla özel 254 tl ye düşmüştü ama birdaha zor.

kerim242

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerim Arslantaş
Çok zor bence tlauncher gibi uygulamalar indir

Game pass alınca direk oynayabiliyorsun diye biliyorum ya kalıcı olur mı bilemem ama

Bende merak ediyorum indirim sıkı takip eden arkadaşlar minecraft hiç indirime vs girdi mi ne kadarlık girdi vs indirim olabilir mi gibi sorular var kafamda cevaplanamıyor
15. Yila ozel 254 tl ye java+bedrock alabiliyoduk kapmistim o zamanlae

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ferhat Bilgi
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mustafa kahveci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok zor bence tlauncher gibi uygulamalar indir

15. Yila ozel 254 tl ye java+bedrock alabiliyoduk kapmistim o zamanlae
Tlauncher indirenlerden denedim fakat korsana karşıyım satın alıcam acaba mc' nin film çıkışına özel indirim olur mu bekleyip göreceğiz

Top Bottom