Neler Yeni

minecraft intel uhd kullanma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Erdem Kurnaz
arkadaşlar ekran kartım 3050ti olmasına rağmen en dandik shaderda bile 20-30 fps alıyorum
Alıntıyı görüntüle
bunun sorununa baktığımda minecraftın intel uhd graphicsi kullandığını gördüm
Alıntıyı görüntüle
sorunun çözümünde grafik ayarlarından javaw.exe yi yüksek performansa almam gerektiği yazıyordu fakat almama rağmen bu sorun devam ediyor ne yapmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar resimlerde sorun olmuş resimler şunlar
1684000654786.png

1684000670505.png

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Semih Boran
arkadaşlar ekran kartım 3050ti olmasına rağmen en dandik shaderda bile 20-30 fps alıyorum
Alıntıyı görüntüle
bunun sorununa baktığımda minecraftın intel uhd graphicsi kullandığını gördüm
Alıntıyı görüntüle
sorunun çözümünde grafik ayarlarından javaw.exe yi yüksek performansa almam gerektiği yazıyordu fakat almama rağmen bu sorun devam ediyor ne yapmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar resimlerde sorun olmuş resimler şunlar
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
NVIDIA'yı ve Intel'i güncelleyin ve sonra NVIDIA denetim masasından, 3D ayarlarının yönetilmesi sekmesinden yüksek performanslı NVIDIA işlemcisine ayarlayın. Minecraft'ı da ayarlayın. İnşAllah düzelir.

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Cihan Karagöz
bak şimdi önce oyunu çalıştırıyorsun. ondan sonra görev yöneticisine girip minecraftı çalıştıran exeyi buluyorsun. senin ayarladığın jawaw.exe değil o çünkü. görev yöneticisinden yolunu koplayayıp grafik ayarlarına geliyorsun. ordan uygulama ekle deyip kopyaladığın yolu girerek doğru exeyi ekleyip yüksek performansa alıyorsun. bu kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Erdem Kurnaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
NVIDIA'yı ve Intel'i güncelleyin ve sonra NVIDIA denetim masasından, 3D ayarlarının yönetilmesi sekmesinden yüksek performanslı NVIDIA işlemcisine ayarlayın. Minecraft'ı da ayarlayın. İnşAllah düzelir.
intel ve nvidiayı güncelleyin derken ? sürücüden falanmı bahsediyorsunuz hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Erdem Kurnaz
bak şimdi önce oyunu çalıştırıyorsun. ondan sonra görev yöneticisine girip minecraftı çalıştıran exeyi buluyorsun. senin ayarladığın jawaw.exe değil o çünkü. görev yöneticisinden yolunu koplayayıp grafik ayarlarına geliyorsun. ordan uygulama ekle deyip kopyaladığın yolu girerek doğru exeyi ekleyip yüksek performansa alıyorsun. bu kadar.
hocam minecraftı açtım ama görev yöneticisinde
1684001371053.png

bunlar var maalesef java yok ne yapmam lazım

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Cihan Karagöz
"
hocam minecraftı açtım ama görev yöneticisinde Alıntıyı görüntüle
bunlar var maalesef java yok ne yapmam lazım
opendjk platform binary var ona sağ tıkla dosya konumunu aç de sonra ayarlara girip grafik ayarlarından uygulama ekle deyip aynı uygulamayı bul yoldan

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Erdem Kurnaz
"

opendjk platform binary var ona sağ tıkla dosya konumunu aç de sonra ayarlara girip grafik ayarlarından uygulama ekle deyip aynı uygulamayı bul yoldan
hocam çok teşekkür ederim allah razı olsun
1684604857828.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,089
Üyeler
166,879
Son üye
ShenX7
Top Bottom