Yardım Minecraft Java Edition Microsoft hesabından silindi

Awaszy

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba 12 Nisanda İtemsatış'tan sınırsız premium almıştım 18 gün boyunca sorunsuz kullandım. Hatta bu sabah bile oyuna girdim ancak akşam bilgisayarı açtığımda Java Edition'u satın al diyor. Bedrock Edition ise hala var. Ne yapmam lazım bu bir bug mu?

Ekler

• 1.png
    1.png
    620.8 KB · Hit: 59
  • Adsız.png
    Adsız.png
    2 MB · Hit: 49
Hesabi geri almis, microsoft'a hesap kurtarma maili atiyorlar sattiklari hesabi geri alabiliyorlar. Gecmis olsun. Satin aldigin kisiyi paylasirsan dikkatli olalim biz de, itemsatis'i kullaniyorum aktif olarak, problem yasamak istemem.

Merhaba 12 Nisanda İtemsatış'tan sınırsız premium almıştım 18 gün boyunca sorunsuz kullandım. Hatta bu sabah bile oyuna girdim ancak akşam bilgisayarı açtığımda Java Edition'u satın al diyor. Bedrock Edition ise hala var. Ne yapmam lazım bu bir bug mu?
kaç tl ye almıştın hesabı

geçmiş olsun sattıkları hesabı geri alıyorlar başka bir şey değil bence tel seferde parayı ver kendin al hesabıan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,642
Üyeler
183,867
Son üye
ztcz
Geri