Mutluleymun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 704
Minecraft Java edition'a nasıl mod yükleyebilirim sürümüm 1.16.3 virüssüz güvenilir bir site olsun lütfen.
Mods dosyasını kendiniz oluşturmanıza gerek yok artık. Mod indirme sitesi olarak 9minecraft ve curseforge öneriyorum.Minecraft Java edition'a nasıl mod yükleyebilirim sürümüm 1.16.3 virüssüz güvenilir bir site olsun lütfen.
Bi zarar vermez değil mi texture pack yüklemeye çalışırken virüs yükledim @Giray Kaya kurtardı.Mods dosyasını kendiniz oluşturmanıza gerek yok artık. Mod indirme sitesi olarak 9minecraft ve curseforge öneriyorum.
Biraz dikkat et indirdiğin siteye yeter. Onun dışında sorun çıkmaz.Bi zarar vermez değil mi texture pack yüklemeye çalışırken virüs yükledim @Giray Kaya kurtardı.
Zara vermez ben aktif kullanıyorum ama sitede çıkan her download yazısına tıklama!Bi zarar vermez değil mi texture pack yüklemeye çalışırken virüs yükledim @Giray Kaya kurtardı.
Mesela eski sürüme mod yüklesem tekrar 1.16.3'e geçtiğimde hata verir mi tekrar 1.16 oynamak için modları silmem mi gerekir?Zara vermez ben aktif kullanıyorum ama sitede çıkan her download yazısına tıklama!
Her sürüme uygun mod yüklemen daha iyi olur. 1.16.3 e geçtiğinde modlar çalışmaz, ya da oyun açılmayabilir.Mesela eski sürüme mod yüklesem tekrar 1.16.3'e geçtiğimde hata verir mi tekrar 1.16 oynamak için modları silmem mi gerekir?
Nasıl bulabilirm onları minecraft mods for all versions yazsam olur mu?Her sürüme uygun mod yüklemen daha iyi olur. 1.16.3 e geçtiğinde modlar çalışmaz, ya da oyun açılmayabilir.
Zaten sitelerde modların kısmına girdiğinde desteklenen modlar çıkar.Nasıl bulabilirm onları minecraft mods for all versions yazsam olur mu?
Sakın ama sakın 9minecraft.net kullanmayın orda çok fazla virüs var en iyi ve en güvenilir curse forge dur.Ayrıca Twitch App kullanarakta mod yükleyebilirsinizMods dosyasını kendiniz oluşturmanıza gerek yok artık. Mod indirme sitesi olarak 9minecraft ve curseforge öneriyorum.
Multimc ne oluyor kanka?Sakın ama sakın 9minecraft.net kullanmayın orda çok fazla virüs var en iyi ve en güvenilir curse forge dur.Ayrıca Twitch App kullanarakta mod yükleyebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnternette multimc nasıl kullanılır yazarsan nasıl kolayca mod/veya forge yüklendiğin görürsün türk bir youtuber da bunu tanıtmıştı türkçe olarak.Program birsürü ayrı minecraft yapmanı sağlıyor
esta firavun allahBi zarar vermez değil mi texture pack yüklemeye çalışırken virüs yükledim @Giray Kaya kurtardı.