Neler Yeni

Minecraft modlu sunucu için host gerekli.

EGZZY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ata Taha Erkoçoğlu
Arkadaşlarımla kendi aramda oynamak için sunucu kuracağım. Modlu olmasını istiyorum öyle 1-2 mod değil. Crazycraft gibi vesaire. Ya da Minecraft Evi' nin oynadığı sunucular gibi. Öneriniz var mı? Bütçe minecraft sunucusu için 300tl olabilir. Eğer yetersiz ve arttırmam gerekli ise 500 olabilir.

Gaibou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Hamza
biz modsuz exaraton diye bi hosttan oynuyorduk gayet iyi idi fiyatlandırmaları euro

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Aternos vardı mod falan kuruluyor mu bilmiyorum ama eskiden beğendiğim bir hosttu.

EGZZY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ata Taha Erkoçoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aternos vardı mod falan kuruluyor mu bilmiyorum ama eskiden beğendiğim bir hosttu.
ücretsiz sunucu o. Çok ping oluyor ve vds i mevcut olmadığı için kendi sitesi üzerinden belirli pluginleri kurabiliyoruz ve çoğu uyumlu değil

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Arda Yıldırım
mod kuruluyor arkadaşlarla eğlencesine girmek istersen deneyin derim bi 10dklık uğraş

EGZZY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ata Taha Erkoçoğlu
mod kuruluyor arkadaşlarla eğlencesine girmek istersen deneyin derim bi 10dklık uğraş
şuan deniyorum ama ram vesaire az veriyor ping sorunu ve çökmeler olur mu?

EGZZY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ata Taha Erkoçoğlu
biz modsuz exaraton diye bi hosttan oynuyorduk gayet iyi idi fiyatlandırmaları euro
Sunucuyu kurdum ve modlar başarıyla çalıştı, sunucu açıldı. Fakat sunucuya girmek istediğimde bana bunların olmadığını gösteriyor. Sunucuda mevcut. Silip tekrar kurdum ayrıyetten kendi bilgisayarıma kurdum fakat olmadı bunu nasıl düzeltebilirim.

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    860.6 KB · Hit: 55

Gaibou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Hamza
Sunucuyu kurdum ve modlar başarıyla çalıştı, sunucu açıldı. Fakat sunucuya girmek istediğimde bana bunların olmadığını gösteriyor. Sunucuda mevcut. Silip tekrar kurdum ayrıyetten kendi bilgisayarıma kurdum fakat olmadı bunu nasıl düzeltebilirim.
sürümleri aynı mı?
modların*

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Selim
Pcsi güzel olan biri kendi pcsinde açsın sunucuyu

EGZZY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ata Taha Erkoçoğlu
Ben sunucuyu kurdum modları yükledim. Şuan kendi pc'me modları kuruyorum ama 2 modta sorun oldu. Onları yükleyince client açılmıyor. Asla giriş yapmıyor oyuna.Kontrol ettiğimde uyumlu versiyonlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sürümleri aynı mı?
modların*
Evet hepsi uyumlular. 2 Mod sorun yaratıyor onları minecraft mods klasörünün içine atınca client çalışmıyor.
https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/straw-statues/files/4669338 Bu Forge versiyonu 1.20.1 Sunucunun benden istediği 8.0.1 sürümü sorun yaratan bir modu bu
diğer mod ise https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/supermartijn642s-config-lib/files/4715408 aynı şekilde forge ve 1.20.1 uyumlu versiyonu. Sunucunun istediği 1.8.8 sürümü.

Gaibou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Hamza
Ben sunucuyu kurdum modları yükledim. Şuan kendi pc'me modları kuruyorum ama 2 modta sorun oldu. Onları yükleyince client açılmıyor. Asla giriş yapmıyor oyuna.Kontrol ettiğimde uyumlu versiyonlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hepsi uyumlular. 2 Mod sorun yaratıyor onları minecraft mods klasörünün içine atınca client çalışmıyor.
https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/straw-statues/files/4669338 Bu Forge versiyonu 1.20.1 Sunucunun benden istediği 8.0.1 sürümü sorun yaratan bir modu bu
diğer mod ise https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/supermartijn642s-config-lib/files/4715408 aynı şekilde forge ve 1.20.1 uyumlu versiyonu. Sunucunun istediği 1.8.8 sürümü.
Şuanda teldeyim ve aklıma bir şey gelmiyor kb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,393
Üyeler
164,832
Son üye
T4mer
Top Bottom