- Reaksiyon skoru
- 1,744
Arkadaşlar pc aldım ps4 ü kardeşime hediye ettim ona minecraft aldım beraber oynamak istiyoruz ben bedava minecraftı nasıl ve nereden indircem
Korsan.Arkadaşlar PC aldım ps4 ü kardeşime hediye ettim ona minecraft aldım beraber oynamak istiyoruz ben bedava minecraftı nasıl ve nereden indircem
bir sürü site var ama ben 5 yaşımda hep gezginlerden indirirdimArkadaşlar PC aldım ps4 ü kardeşime hediye ettim ona minecraft aldım beraber oynamak istiyoruz ben bedava minecraftı nasıl ve nereden indircem
Beraber oynanılıyor mu? Cross play geldi mi minecrafta?Arkadaşlar PC aldım ps4 ü kardeşime hediye ettim ona minecraft aldım beraber oynamak istiyoruz ben bedava minecraftı nasıl ve nereden indircem
Korsan indirmem peki para verip nereden alıcamKorsan.
Oynanıyor diye biliyorumBeraber oynanılıyor mu? Cross play geldi mi minecrafta?
knk o zaman mesajı düzenle bedava kelimesini içeriyor düzenlemessen sürekli istemediğin cevaplar gelecek ondan diyorum yanlış anlamaKorsan indirmem peki para verip nereden alıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oynanıyor diye biliyorum
Yok hocam anlamamknk o zaman mesajı düzenle bedava kelimesini içeriyor düzenlemessen sürekli istemediğin cevaplar gelecek ondan diyorum yanlış anlama
Bi bedava diyorsun bi korsan indirmem diyorsun? Karar ver hangisini indirceksin? Normali için minecraft sitesinden premium satın alman gerekli o bundan 2 sene önce 100 tl yi aşmıştı dolar 4 euro 5 falandıKorsan indirmem peki para verip nereden alıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oynanıyor diye biliyorum
Ben öyle bir siteden aldım birkaç ay sonra çalındı hesapPara vericeksen ya kendi sitesinden al ya microsoft store'dan ya da uczpre.com'a bakabilirsin.
Ben uczpre'den aldım 2 yıl önce hala sorunsuz kullanabiliyorum.Hatta destekleride var ilgileniyorlar.Ben öyle bir siteden aldım birkaç ay sonra çalındı hesap