Minecraft oynayabileceğim arkadaş arıyorum

sad.

80+
Reaksiyon skoru
5
Playstationdan oynuyorum sanırım bedrock versiyonu oluyor, çoğunlukla cubecraft sunucusunda eggwars filan oynuyorum daha önce hiç biriyle minecraft oynamadım hep yalnız oynadım oynayacak arkadaş arıyorum

oynayanların önüne düşmemiş sanırım

son kez güncelleyeyim oynayacak varsa hala buradayım

benim çocuk pc den oynamak istiyor ama yaşı daha 6 1.sınıfa gidiyor akran olmanız gerek

benim çocuk pc den oynamak istiyor ama yaşı daha 6 1.sınıfa gidiyor akran olmanız gerek
hocam ben 19 yaşındayım çocuğunun yaşlarında başladım oynamaya, istersen oyunu öğretirim ufaklığa büyüdüğünde benim için bi abi öğretti der :D

Son düzenleme:
çok iyi olabilir. çok seviyor bu aralar rust ta dadandı orda da eziyorlar vuruyorlar sürekli aimi henüz kötü olduğu için tuzak kuruyor eve kandırıp eve çağırıyor geçen izlerken denk geldim abi oyunu bırakacam itemleri sana vereyim dedi çağırdı elemanı eve aldı kapıyı açınca pompalıya öldürdü. eleman dellendi evi raidlemeye geldi çok sinir oluyor hırsalnıyor. minecraft öğrenmesi daha sağlıklı olabilir. iletişim kuralım

çok iyi olabilir. çok seviyor bu aralar rust ta dadandı orda da eziyorlar vuruyorlar sürekli aimi henüz kötü olduğu için tuzak kuruyor eve kandırıp eve çağırıyor geçen izlerken denk geldim abi oyunu bırakacam itemleri sana vereyim dedi çağırdı elemanı eve aldı kapıyı açınca pompalıya öldürdü. eleman dellendi evi raidlemeye geldi çok sinir oluyor hırsalnıyor. minecraft öğrenmesi daha sağlıklı olabilir. iletişim kuralım
fivem den uzak tutun

minecraft var pcsinde değil mi 500 lira filan olmalı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,597
Üyeler
174,199
Son üye
meteto
Geri