hocam ben 19 yaşındayım çocuğunun yaşlarında başladım oynamaya, istersen oyunu öğretirim ufaklığa büyüdüğünde benim için bi abi öğretti derbenim çocuk pc den oynamak istiyor ama yaşı daha 6 1.sınıfa gidiyor akran olmanız gerek
fivem den uzak tutunçok iyi olabilir. çok seviyor bu aralar rust ta dadandı orda da eziyorlar vuruyorlar sürekli aimi henüz kötü olduğu için tuzak kuruyor eve kandırıp eve çağırıyor geçen izlerken denk geldim abi oyunu bırakacam itemleri sana vereyim dedi çağırdı elemanı eve aldı kapıyı açınca pompalıya öldürdü. eleman dellendi evi raidlemeye geldi çok sinir oluyor hırsalnıyor. minecraft öğrenmesi daha sağlıklı olabilir. iletişim kuralım
şuanda ilgisini çekmiyor inşallah da çekmezfivem den uzak tutun
minecraft var pcsinde değil mi 500 lira filan olmalıçok iyi olabilir. çok seviyor bu aralar rust ta dadandı orda da eziyorlar vuruyorlar sürekli aimi henüz kötü olduğu için tuzak kuruyor eve kandırıp eve çağırıyor geçen izlerken denk geldim abi oyunu bırakacam itemleri sana vereyim dedi çağırdı elemanı eve aldı kapıyı açınca pompalıya öldürdü. eleman dellendi evi raidlemeye geldi çok sinir oluyor hırsalnıyor. minecraft öğrenmesi daha sağlıklı olabilir. iletişim kuralım