Neler Yeni

Minecraft Oyun serveri

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Hiçbir bilgimiz yok. Bizde baka baka yapacağız. :D :rolleyes:
Hm, eğer yardımcı olmamı isterseniz server bulamazsanız gene buralardayım.
Aşırı bilgim yok ama en azından çalıştırıp ayar yapacak kadar var.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Batihostu önermiyorum hala ping sıkıntıları devam ediyor, covid döneminde baya kötü.
Axitr önerebilirim, fena değil hexxit için ideal ve survival için ama kendisinin desteklemediği mod paketlerini kurmak tam anlamıyla işkence.
Rabisu'dan hiç alışveriş yapmadım
Keyubu ise kötü yorumlar aldığımdan dolayı hiç girmedim.
Teklifim hala geçerli, o kadar da kötü biri değilim be, sadece işin nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum bundan dolayı da server olabilirim.
Hexxit oynarken 4-5GB yeter ama 10 kişinin açtığı chunk ve player datasını hesaplayınca 8GB ve sağlam internet ister.
Survival için ise 4GB RAM yeterlidir.
AxiTR bize uygun gibi geldi. Önerir misin?

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
AxiTR bize uygun gibi geldi. Önerir misin?
Kendim uzun süre kullandım, sistemin en güzel mantığı mesela 1 ay kiralıyorsun ama serveri kapattığında kalan parayı hesaba geri ekliyor, yani diğerleri gibi sıkıldığınız an bırakıp paranızdan olmuyorsunuz.
Survival için ideal.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Minecraft hakkında bilgim yok. Sadece arkadaşımdan biliyorum. 32 GB Ram i var. Offline oynuyor. Minecraft tek başına 18 GB Ram yiyor. 250 tane mod atmış
O çok abartı dostum.
Kendim Chorma Technology gibi bir mod paketini kullandım ve server açtım.
7GB Server vermezsem oynanmıyordu o yüzden 7GB en idealiydi.
Oyuna ise 8GB RAM vermezsen açılmıyordu.
Toplam 24GB RAM'e yükseltme sebebim bu ama sadece launcher için 18GB RAM isteyen hiçbir mod paketi yoktur, eğer kendisi tarafından yaptıysa optimize olmadığından dolayı olabilir.
Not Chorma Technology bizim modları da ekleyince 352'e kadar çıkmıştı içerisindeki mod sayısı.

FansXArmy

80+ Bronze
Batihostu önermiyorum hala ping sıkıntıları devam ediyor, covid döneminde baya kötü.
Axitr önerebilirim, fena değil hexxit için ideal ve survival için ama kendisinin desteklemediği mod paketlerini kurmak tam anlamıyla işkence.
Rabisu'dan hiç alışveriş yapmadım
Keyubu ise kötü yorumlar aldığımdan dolayı hiç girmedim.
Teklifim hala geçerli, o kadar da kötü biri değilim be, sadece işin nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum bundan dolayı da server olabilirim.
Hexxit oynarken 4-5GB yeter ama 10 kişinin açtığı chunk ve player datasını hesaplayınca 8GB ve sağlam internet ister.
Survival için ise 4GB RAM yeterlidir.
Yüksek ramin olunca kendinde para vermeden sunucu açabiliyormusun?

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Yüksek ramin olunca kendinde para vermeden sunucu açabiliyormusun?
RAM-CPU-İnternet hızı ana etkenler.
En büyük sıkıntı CPU aslında, Ryzen5-7 olması şu an güncel nesil adına en iyisidir.
RAM ise server açısından böyle arkadaşlarla oynamalık giriyorsan 8GB vermen hayli hayli yetiyor.
İnternet ise 7UP ile 14 kişi kaldırdım modlu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimse beni sevmiyor, hü.
Boşa bir heves uğruna para vermenizi istememiştim, neyse.
İyi geceler!

Son düzenleme:

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
O çok abartı dostum.
Kendim Chorma Technology gibi bir mod paketini kullandım ve server açtım.
7GB Server vermezsem oynanmıyordu o yüzden 7GB en idealiydi.
Oyuna ise 8GB RAM vermezsen açılmıyordu.
Toplam 24GB RAM'e yükseltme sebebim bu ama sadece launcher için 18GB RAM isteyen hiçbir mod paketi yoktur, eğer kendisi tarafından yaptıysa optimize olmadığından dolayı olabilir.
Not Chorma Technology bizim modları da ekleyince 352'e kadar çıkmıştı içerisindeki mod sayısı.
Ben de Mİnecraft gibi basit bir oyunun nasıl bu kadar kaynak tükettiğine bakmak için internette arattım. İNtel'in sitesine girdim. Orda en az 8 GB uygun görülüyordu mod için. Yoksa o biraz abartıya kaçmıç evet biliyim. xD

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
burak ibrahim
yani kendi sunucunuzu böyle yüzlerce kişi oynasın amaçlı ise (son oyuncu falan) 4 gb ramle 20 kişiden sonra sunucu pert ama arkadaşlarınızla kendi atranızda oynayacağız derseniz aternosu bi dene bedava zaten
aternos.org

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
yani kendi sunucunuzu böyle yüzlerce kişi oynasın amaçlı ise (son oyuncu falan) 4 gb ramle 20 kişiden sonra sunucu pert ama arkadaşlarınızla kendi atranızda oynayacağız derseniz aternosu bi dene bedava zaten
aternos.org
7 kişi girince patlıyor. :(

Top Bottom