Telefon için olanları bilmiyorum ama PC'de olanlar bile işe yaramıyor, tablet telefonda da işe yaramaz.texture pack biliyormu diyor
evet yaşı küçük tablet almak istiyorDonanım kötü olunca performansı arttırmak için yapılacak pek bir şey kalmıyor.
Tabletini satıp üzerine para ekleyerek daha güçlü bir tablet almasını önerebilirsin.
Bayram yaklaşıyor, yaşı küçükse bayram parasını ekler.
O zamana kadar idare etmekten başka pek bir seçeneği yok gibi.evet yaşı küçük tablet almak istiyor
ve ipad alası var galiba
satıp üstüne ekliyip alacakmş galiba
F/P Bir Tablet önerirmisinDonanım kötü olunca performansı arttırmak için yapılacak pek bir şey kalmıyor.
Tabletini satıp üzerine para ekleyerek daha güçlü bir tablet almasını önerebilirsin.
Bayram yaklaşıyor, yaşı küçükse bayram parasını ekler.
aynen kendiside dedi zatenO zamana kadar idare etmekten başka pek bir seçeneği yok gibi.
Bildiğim kadarıyla mobil cihazlarda Optifine kurulamıyor, dolayısıyla geriye pek bir şey kalmıyor.
Tabletler hakkında pek bir bilgim yok maalesef, ben daha çok telefonlarla ilgileniyorum.F/P Bir Tablet önerirmisin
Yada Apple iPad kaçıncı nesil önerirsin
1 tane f/p ve bir tane iPad önerirmisin
kendisi istiyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen kendiside dedi zaten
Cihazda işlemci kötü, 2gb ram android cihazlar için az. Ondan dolayı o kasmalar oluyor. Çare yok maalesef.pardon telefon vesiyonu ama tabletten oynuyor tableti via s10 muş