JustPlayer004
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 511
Ücretsiz Mc hesabı nerden bulabilirim acaba ?
Ücretsiz Mc hesabı nerden bulabilirim acaba ?
24 euro ama olsun sonuçta bedavaResmi site
Minecraft blok yerleştirme ve maceraya atılma üzerine kurulu bir oyundur. Buradan satın alabilir veya en son haberleri ve topluluğun harika paylaşımlarını görmek için sitede gezinebilirsin.www.minecraft.net
217tl verilmez aga yaÜcretsiz bulamazsın.
Ya sitelerden birnevi illegal hesap alacaksın ya da paşa paşa gidip RESMİ sitesinden alacaksın.
illegal yollara bakıyorum ama bulamıyorumÜcretsiz bulamazsın.
Ya sitelerden birnevi illegal hesap alacaksın ya da paşa paşa gidip RESMİ sitesinden alacaksın.
Ben şu 10 tl, demir hesap altın hesap tarzı siteden aldım illegal mi?Ücretsiz bulamazsın.
hahaah güzel şakaydı knk24 euro ama olsun sonuçta bedava(şaka amaçlıdır)
217tl verilmez aga ya
illegal yollara bakıyorum ama bulamıyorum
bu java değil knk
amacım hypixele fln girmek
Legallik söz konusu değil, sizin aldığınız o e-mail ve şifre veya sadece şifre değişmeyen hesaplar siz bir süre boyunca kullanmayınca geri topluyor o başta satın aldığınız yer.Ben şu 10 TL, demir hesap altın hesap tarzı siteden aldım illegal mi?
bende o hesaplardan vardı 15tl ye almışdım 3sene önce 3sene sonra gg oldu ama geçen 10tl ye aldığım 1ayda gg olduLegallik söz konusu değil, sizin aldığınız o e-mail ve şifre veya sadece şifre değişmeyen hesaplar siz bir süre boyunca kullanmayınca geri topluyor o başta satın aldığınız yer.
Yani siz 10₺'ye birnevi kiralıyorsunuz.
Zaten adamlara canlı destekten neden bu kadar ucuz derseniz, sizin için kullanılmayan hesapları topluca ''satın alıp'' ucuza getiriyoruz gibi bir yalan uyduruyorlar.
Arkadaşım da bu işin içinde, ordan biliyorum.
Olamaz illegal işler yapmışım polisler birazdan gelir ben 4 yıl yatacam size iyi forumlar bb.Legallik söz konusu değil, sizin aldığınız o e-mail ve şifre veya sadece şifre değişmeyen hesaplar siz bir süre boyunca kullanmayınca geri topluyor o başta satın aldığınız yer.
Yani siz 10₺'ye birnevi kiralıyorsunuz.
Zaten adamlara canlı destekten neden bu kadar ucuz derseniz, sizin için kullanılmayan hesapları topluca ''satın alıp'' ucuza getiriyoruz gibi bir yalan uyduruyorlar.
Arkadaşım da bu işin içinde, ordan biliyorum.