Minecraft premium satan varmı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

skonzy

80+
Reaksiyon skoru
8
temiz premium hesap arıyorum diger sitelere güvenmiyorum çalıntı almıyorum takas ta olabilir witcher 3 ile

Minecraft diye bir site var hocam. Orada satılıyor

aga kaç para vermeyi dşnüyon
arkadaşınla kendi serverinizde oynamak için falan alcaksan nerden alırsan al aşağı yukarı sıkıntı olmuyor ama orjinal serverlarda oynamak içinse bazen serverdan banlı olabiliyor ama ona göre para veriyon o şekilde düşün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende varda satmayı düşünmüyom olurda bir gün lazım olur diye

arkadaşınla kendi serverinizde oynamak için falan alcaksan nerden alırsan al aşağı yukarı sıkıntı olmuyor ama orjinal serverlarda oynamak içinse bazen serverdan banlı olabiliyor ama ona göre para veriyon o şekilde düşün

bende varda satmayı düşünmüyom olurda bir gün lazım olur diye
knk premium server için

temiz premium hesap arıyorum diger sitelere güvenmiyorum çalıntı almıyorum takas ta olabilir witcher 3 ile
Aldıktan sonra sadece birkaç kez hypixel skyblock girdim hiçbir sunucuda banı mutesi yok uzun zamandır girmiyorum tüm bilgileri değişiyor ilgileniyorsanız özele gelebilirsiniz.

Aldıktan sonra sadece birkaç kez hypixel skyblock girdim hiçbir sunucuda banı mutesi yok uzun zamandır girmiyorum tüm bilgileri değişiyor ilgileniyorsanız özele gelebilirsiniz.
insta salsan ordan konuşsak

hala alabilirim şuan almadım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,024
Üyeler
184,558