Hatanın tamamını atar mısınızSelam arkadaşlar. Ben Minecraft'ta server açtım arklarımla oynamak için amma velakin ben servera giriyorum ama arkım error veriyor diyor. Ne yapmalıyım?
aternos tan falan yapmadım Minecrat'ın kendi resmi sitesinden server.jar indirdimSadece tahmin:
Sunucu ayarlarından Korsan MC ayarını aktif yapın.
bildiğim kadarıyla minecraft bunu realms adı altında paralı satıyor ondan olmasınaternos tan falan yapmadım Minecrat'ın kendi resmi sitesinden server.jar indirdim
Hayır Sunucuyu bukkit olarak 1.8 açsın düzelirbildiğim kadarıyla minecraft bunu realms adı altında paralı satıyor ondan olmasın
Kardeş ben 1.16.5 e survival server açmak istedim arklarımla anlaştık. Minecraft'ın kendi resmi sitesinden server.jar indirdim.Hayır Sunucuyu bukkit olarak 1.8 açsın düzelir
onda ayarı var korsanların girip giremeyeceğini seçenKardeş ben 1.16.5 e survival server açmak istedim arklarımla anlaştık. Minecraft'ın kendi resmi sitesinden server.jar indirdim.
Online mod var oda false daonda ayarı var korsanların girip giremeyeceğini seçen
Bizde kaç kere server kurduk hiçbir sıkıntı yaşatmadı fakat sorununu bilmiyorumSelam arkadaşlar. Ben Minecraft'ta server açtım arklarımla oynamak için amma velakin ben servera giriyorum ama arkım error veriyor diyor. Ne yapmalıyım?
Saçma cevaplar verilmiş, online mode veyahut başka bir şey ile alakalı değil. Sunucuna bağlanılamıyor, muhtemelen port, ip konusunda bir sıkıntı var olabilir, ayrıyetten düz vanilla yerine 1.16.5 Yatopia forkunu indirmeni tavsiye ederim, performanslı olması yanında getirisidir. Olmadı Spigot 1.16.5 indirip düzgünce herşeyi yaptığından emin ol, sunucuyu açtıktan sonra kendi local ip adresini veya ipv4 adresini kullanarak girmeyi dene. Ayrıyetten kendi bilgisayarında açıp girmeyi deniyorsun değil mi?Online mod var oda false da
Ben giriyorum server a onlar giremiyormuş.Ayrıyetten kendi bilgisayarında açıp girmeyi deniyorsun değil mi?