minecraftta shader girince atıyor minecraftta normalde güzel güzel oynuyorum ama iş shadere gelince oyundan atıyor ama arada açıyor oynuyorum
ama açılmıyor shader sistem: r5 2400g tek modül 8gb ram b450m pro m2 max 500gb laptop hdd (idarelik)
Bana da oluyordu dünya oluşturmadan dünyanın içine girmeden seç shader paketini oluyor. Menüdeyken seç shaderi.minecraftta shader girince atıyor minecraftta normalde güzel güzel oynuyorum ama iş shadere gelince oyundan atıyor ama arada açıyor oynuyorumama açılmıyor shader sistem: r5 2400g tek modül 8gb ram b450m pro m2 max 500gb laptop hdd (idarelik)
nasıl kurmam gerekiyor drekt zip ini atmak gerekmiyormuMuhtemelen Shader i eksik veya yanlış kurdunuz.
oda olmuyorBana da oluyordu dünya oluşturmadan dünyanın içine girmeden seç shader paketini oluyor. Menüdeyken seç shaderi.
direkt shader dosyasını aç dedim .shaderpack dosyasını açtı oraya zipleri açtım nereye atıcaktım kiNereye attınız shader dosyasını.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış yere atmış olabilirsiniz
Peki nerden indirdin sürümü uyumlu mu ?direkt shader dosyasını aç dedim .shaderpack dosyasını açtı oraya zipleri açtım nereye atıcaktım ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
herhangi bir internet sitesinden 1.15x 1.16x uyumlu yazıyorduPeki nerden indirdin sürümü uyumlu mu ?