Minecraft shader önerisi

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
469
selamlar arklarla suncu açtık 1.21.11 shader onerisi arıyorum ve ayarları nasıl olmalı 9070 xt ve 7800 x3d var

Seus PTGI , Complementary Unbound falan bakabilirsin.

selamlar arklarla suncu açtık 1.21.11 shader onerisi arıyorum ve ayarları nasıl olmalı 9070 xt ve 7800 x3d var
şahsi favorilerimi sayayım seç beğen al hocam: complementary unbound, photon, bliss ve iteration (curseforge modrinth'te falan bulamazsın kendi sitesinde mi ne var) bi de

ben virbant kullandım baya geceleri çok karanlıktı gözükmüyodu çözümü varsa geri yükleyeceğim
Onu bende çok sevmiştim çözümü sanırım shader ayarlarından ama cahil olduğum için yapamayıp sildurs vibrant ile oynamıştım oynadığım pakette beyond depth.

Solas bsl ComplementaryUnboud sildurs photon derivative

Photon shader güzeldir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seus'un artık miladı doldu yeni sürümlerde bir çok bug'u oluyor ve ışıklandırması berbat. Ha "Benim oynadığım mapin %90'ı su ile kaplı" dersen Seus Renewed öneririm, daha iyi suyu olan bir shader görmedim.

astra kurdum ama madende falan shadersiz daha iyi gözüküyordu ve meşela elıme aldıgımda daha az yer gorunuyor ve karanlık ayarlar max olmasına ragmen shaderda bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,870
Üyeler
188,666
Son üye
Utowin
Geri