oculeth ve saganetworkArkadaşlar modlu oynamak istiyoruz ve kayıtlı dünyamız var bunu da aktarmak istiyoruz.Sunucu satın almak istesek hangi siteyi önerirsiniz?
Mod kurmak için modu klasörümüze atmamız yeterli mi olucaktır? Ve uzay modu araba modu ev eşyaları modu falan kurmak istiyoruz mesela, kurabilir miyiz? Ve güvenli midir önerdiğiniz siteler?oculeth ve saganetwork
iftar yaqlaşti iftardan sonra ilgilencem beqlersenMod kurmak için modu klasörümüze atmamız yeterli mi olucaktır? Ve uzay modu araba modu ev eşyaları modu falan kurmak istiyoruz mesela, kurabilir miyiz? Ve güvenli midir önerdiğiniz siteler?
istediğin modu qurabilirsin ve güvenlidir 2 sitede qendimde qullaniyodum sunucu qurmayi bilmiyorsaniz vdsi aldiğiniz sitenin discordunda desteq açabilirsin yardimci olurlarMod kurmak için modu klasörümüze atmamız yeterli mi olucaktır? Ve uzay modu araba modu ev eşyaları modu falan kurmak istiyoruz mesela, kurabilir miyiz? Ve güvenli midir önerdiğiniz siteler?
qiftar yaqlaşti iftardan sonra ilgilencem beqlersen
Mesaj otomatik birleştirildi:
istediğin modu qurabilirsin ve güvenlidir 2 sitede qendimde qullaniyodum sunucu qurmayi bilmiyorsaniz vdsi aldiğiniz sitenin discordunda desteq açabilirsin yardimci olurlar
qlavye bozuq .d ondan
Mod kurulumu için sunucuya da kurmamız mı gerekiyor? Ve modlu olacağı için nasıl bir işlemci ram olmalı paketteiftar yaqlaşti iftardan sonra ilgilencem beqlersen
istediğin modu qurabilirsin ve güvenlidir 2 sitede qendimde qullaniyodum sunucu qurmayi bilmiyorsaniz vdsi aldiğiniz sitenin discordunda desteq açabilirsin yardimci olurlar
en az 12 sanirimMod kurulumu için sunucuya da kurmamız mı gerekiyor? Ve modlu olacağı için nasıl bir işlemci ram olmalı pakette
Modlu şehir kuruyoruz kaç gb ram olmalı