Neler Yeni

Yardım Minecraft sunucu nasıl açarım

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Selam arkadaşlar. Ben arklarımla beraber Minecraftta modsuz oynayacağım onun içinde sunucu açmam lazım ama nasıl açacağımı bilmiyorum. 7/24 Süresiz açık kalacak şekilde ve herkezin girebileceği şekilde nasıl kolayca ve hızlıca açarım.

En İyi Cevap
Selam arkadaşlar. Ben arklarımla beraber Minecraftta modsuz oynayacağım onun içinde sunucu açmam lazım ama nasıl açacağımı bilmiyorum. 7/24 Süresiz açık kalacak şekilde ve herkezin girebileceği şekilde nasıl kolayca ve hızlıca açarım.
Şimdi şöyle anlatıyım bunun için birsürü olay var örneğin

İNTERNET ÜZERİNDEN SUNUCU AÇMA:Aternos, serverpro gibi internet sitelerinden kendinize sunucu açabilirsiniz fakat aternos da sunucuda 1 kişinin olması zorunlu server pro da ise her saat başı sunucu aktif leştirme butonuna basmanız gerekir

VDS YÖNTEMİ: vds yöntemi dediğimiz olay ise şöyle oluyor keyubu batihost rabisu gibi internet sitelerinden 2gb 3gb ramli sunucular kiralıyosunuz aylık 20-30 tl gibi fiyat değişikliği oluyor fakat sizlere...

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Apex Hosting ile aylık kiralayabilirsin.

wlofers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berke Meriç
Biraz eskide kaldı ama Hamachi kullanabilirsiniz :D Zamanında az kullanmazdım

Son düzenleme:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap