Minecraft Sunucu Oluşturma

Reaksiyon skoru
4
Minecraftta kendime ait sunucu açmak istiyorum. İçinden belirlediğim oyunların(murder egg wars bed wars gibi) olmasını istiyorum nasıl açacağımı ve bu saydığım oyunları nasıl ekleyeceğimi yazar mısınız? Teşekkürler.

İyi bir sistemin ve intertin varsa.
Bukkit Server açıp yapabilirsiniz hamachi üzerinden. Daha hiç bilgin yoksa yapamazsınız.

Aternos+YouTubeda aternosdan nasıl eggwars vb. Sunucu açılır videoları(popüler olanları izle)

Aternos ile olur ama biraz zor. Tavsiyem batihost üzerinden sunucu al ve hazır plugin paketi kur. Eskiden bu işlerin içindeydim.

plugin hakkında bilgi verin gerisi kolay :D
knk bu plugin işleri ha deyince öğrenilmiyor,araştırman lazım kodları az buçuk bilmen gerek, bu işlere paran varsa gir güzel bir sunucu açıp cidden büyük sayıda online çekmek istiyorsan iyi paran olması lazım, pluginer bulman lazım adam da babasının hayrına çalışmaz illaki para ister 3-5.sunucunun reklamını yapman lazım çok sayıda kişi çekmek için ve insanları sunucuya bağlaman lazım,hergün girip 1-2 saatlerini geçirmeleri lazım yani.Türkiyede sayılı sunucu var çok fazla online ı olan ama onların bile online sayısı eskiye göre düşük çünkü birçok eski oyuncu artık bu oyunu bıraktı eskisi gibi oynanmıyor artık.Bu sunucunun aylık ücreti var çok oyuncu aynı anda oynaması ve bir kaç minigames vs ekliyeceksen sunucunun ramini falan yüksek alman gerekir bu da para gerektirir.Oyuncular oyun içi alım yapmadığı sürece bi gelirin olmaz sen parasını ödersin onlar oynar.Onların satın alımları ile sw parasını çıkarman lazım yani anlayacağın.Bu işe girmeden önce düşün derin.Paran yoksa hiç girme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,589
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri