Neler Yeni

Öneri Minecraft Texture Pack Önerisi

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,658
Arkadaşlar 1 yıldır minecraft oynamıyordum. Hep aynı oyunları oynamaktan sıkıldım ve minecraft oynamaya başladım tekrar. Ama eskisi kadar texture pack beğenemiyorum. Şuan 1 tane texture pack ile oynuyorum. Önerebileceğiniz güzel texture packler var mı?

Arkadaşlar 1 yıldır minecraft oynamıyordum. Hep aynı oyunları oynamaktan sıkıldım ve minecraft oynamaya başladım tekrar. Ama eskisi kadar texture pack beğenemiyorum. Şuan 1 tane texture pack ile oynuyorum. Önerebileceğiniz güzel texture packler var mı?
Bende baya pack var ama en çok kullandığımı söyliyim. "İnfinite turuncu pack"

göz atmanızı öneririm

texture pack yerine shader kullanıyorum ben sildurs shaders ın en yükseğini kaldırıyor kullanıyorum efsane bir şey aynı rtx gibi ama yağmurlu havada fps ağlıyor birazcık

Oyuna ilk başladığımdan beri kullanırım olmadığında minecraft minecraftmış hissi vermiyor bana açıklamada linki var

Geri