Neler Yeni

Öneri Minecraft Texture Pack Önerisi

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Arkadaşlar 1 yıldır minecraft oynamıyordum. Hep aynı oyunları oynamaktan sıkıldım ve minecraft oynamaya başladım tekrar. Ama eskisi kadar texture pack beğenemiyorum. Şuan 1 tane texture pack ile oynuyorum. Önerebileceğiniz güzel texture packler var mı?

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Enes kaplan

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar 1 yıldır minecraft oynamıyordum. Hep aynı oyunları oynamaktan sıkıldım ve minecraft oynamaya başladım tekrar. Ama eskisi kadar texture pack beğenemiyorum. Şuan 1 tane texture pack ile oynuyorum. Önerebileceğiniz güzel texture packler var mı?
Bende baya pack var ama en çok kullandığımı söyliyim. "İnfinite turuncu pack"

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Kayhan
göz atmanızı öneririm

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
texture pack yerine shader kullanıyorum ben sildurs shaders ın en yükseğini kaldırıyor kullanıyorum efsane bir şey aynı rtx gibi ama yağmurlu havada fps ağlıyor birazcık

uydu3

80+ Silver
Oyuna ilk başladığımdan beri kullanırım olmadığında minecraft minecraftmış hissi vermiyor bana açıklamada linki var

Top Bottom